Follow up Webinar Moederwond 11 juni 2022

Fijn dat je vanochtend bij het webinar over de Moederwond aanwezig was of het webinar op een ander moment wil terugkijken.

Helaas is er iets mis gegaan met de video-opname van het webinar en zijn op de video-opname onbedoeld toch de deelnemers in beeld gekomen in plaats van alleen Hannah. Vanwege privacy kunnen we daarom deze video-opname niet delen. Onze excuses daarvoor. De inhoud van het webinar is dus wel terug te luisteren met de geluidsopname.

We vinden dit heel jammer omdat we beseffen dat het fijn kan zijn om Hannah in beeld te zien ondersteunend aan het verhaal. Daarom delen we ter compensatie ook graag met jullie de opname van een eerder webinar met video-opname van Hannah. Dit is het webinar van 28 november 2020 waarin Hannah vragen beantwoordt over de liefdesbange dynamiek.

We hopen dat deze extra video-opname jou toch de ervaring geeft van een webinar met Hannah in beeld.
En dat deze extra inhoud jou nog verder inspireert.

Lieve groet,
Hannah en Marc

Geluidsopname webinar Moederwond 11 juni 2022

Hier kun je het webinar over de moederwond van 11 juni 2022 terug luisteren.

Video opname 28 november 2020

Hier kun je het webinar moederwond van 28 november 2020 terug kijken.

Dank voor jouw feedback

Je helpt ons geweldig door drie vragen te beantwoorden over dit webinar.

Je kunt de feedback geven door gebruik te maken van dit formulier.

Alvast hartelijk dank!

Online training Liefdeskunst

Wil je zelf aan de slag met het helen van jouw verlatingsangst en bindingsangst? Dan is er voor jou de Online training Liefdeskunst! Voor alle deelnemers aan dit webinar bieden we tot en met zondag 19 juni 2022 een korting aan van 20%! Je kunt daarvoor gebruik maken van de kortingscode HANNAH-MOEDERWOND

Hier vind je alle info over de online trainingen.

Inschrijven 3 gratis lessen

Harte groet,

Hannah en Marc

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.