Boeken

Drie liefdeskinderen mocht ik al baren. In 2014 verscheen mijn eerste boek Liefdesbang, overwin verlatingsangst en bindingsangst. Het beschrijft hoe verlatings- en bindingsangst afhankelijkheidsrelaties creëert en hoe je deze dynamiek kunt helen. Liefdesbang werd ‘Het Beste Spirituele Boek van 2015’. In 2017 volgde Liefdesroep, richtingwijzer naar levensvervulling. Het beschrijft hoe je je roeping kunt leven en daarmee betekenisvol kunt zijn voor jezelf en anderen. In mei 2019 is Liefdeskunst verschenen, het werkboek bij Liefdesbang, speciaal voor mensen die zelf aan de slag willen met de verdieping van hun helingsproces. Dankbaar dat ik de moeder ben van deze liefdesboeken.

Liefdesbang – Limited Edition

In het kader van 10 jaar Liefdesbang bevat deze jubileum Limited Edition een extra voorwoord én extra inhoudelijk deel met o.a. de tien meest gestelde vragen en antwoorden van de afgelopen tien jaar.

Meer informatie


Love Phobia

Love Phobia, de Engelse editie van 'Liefdesbang', laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, zonder je te laten leiden door verlatings- of bindingsangst.

Meer informatie


Liefdeskunst

Liefdeskunst is het werkboek bij de bestseller Liefdesbang. Je kunt nu zelf aan de slag met je bindings- en/of verlatingsangst. In het boek geeft Hannah gerichte opdrachten, oefeningen en tips om je angsten om te zetten in liefde voor jezelf en de ander.

Meer informatie


Liefdesbang roze

Overwin verlatingsangst en bindingsangst. Een boek dat de dynamiek in relaties beschrijft en de dieperliggende achtergronden zichtbaar maakt. Het geeft richting aan hoe in verbinding te blijven met jezelf in contact met de ander. Wil je beschikbaar worden voor de liefde, dan wijst dit boek jou de weg.

Meer informatie


Liefdesbang blauw

Overwin verlatingsangst en bindingsangst. Een boek dat de dynamiek in relaties beschrijft en de dieperliggende achtergronden zichtbaar maakt. Het geeft richting aan hoe in verbinding te blijven met jezelf in contact met de ander. Wil je beschikbaar worden voor de liefde, dan wijst dit boek jou de weg.

Meer informatie


Liefdesroep

Liefdesroep beschrijft de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld.

Meer informatie


Kaartenbox liefdesbang

De prachtig vormgegeven Kaartenbox Liefdesbang bevat 52 inspiratiekaarten om verlatingsangst en bindingsangst te overwinnen. Deze kaarten kun je gebruiken ter inspiratie als je de angst niet langer wilt laten regeren en de liefde wilt laten bloeien.

Meer informatie


Liefdesbang roze e-book

Overwin verlatingsangst en bindingsangst. Een boek dat de dynamiek in relaties beschrijft en de dieperliggende achtergronden zichtbaar maakt. Het geeft richting aan hoe in verbinding te blijven met jezelf in contact met de ander. Wil je beschikbaar worden voor de liefde, dan wijst dit boek jou de weg.Liefdesbang blauw e-book

Overwin verlatingsangst en bindingsangst. Een boek dat de dynamiek in relaties beschrijft en de dieperliggende achtergronden zichtbaar maakt. Het geeft richting aan hoe in verbinding te blijven met jezelf in contact met de ander. Wil je beschikbaar worden voor de liefde, dan wijst dit boek jou de weg.Liefdesroep e-book

Liefdesroep beschrijft de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld.Liefdeskunst e-book

Liefdeskunst is het werkboek bij de bestseller Liefdesbang. Je kunt nu zelf aan de slag met je bindings- en/of verlatingsangst. In het boek geeft Hannah gerichte opdrachten, oefeningen en tips om je angsten om te zetten in liefde voor jezelf en de ander.Love Phobia e-book

Love Phobia, de Engelse editie van 'Liefdesbang', laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, zonder je te laten leiden door verlatings- of bindingsangst.Liefdesbang luisterboek

Dit luisterboek vertelt over de dynamiek in relaties en maakt de dieperliggende achtergronden inzichtelijk. Het geeft richting aan hoe in verbinding te blijven met jezelf in contact met de ander. Wil je beschikbaar worden voor de liefde, dan wijst dit boek jou de weg. Dit audioboek wordt voorgelezen door Gaby Milder.

17,50
Luisterboek
Bestel op Bol.com


Love Phobia luisterboek

Would you like to have a relationship but do you find that your partner always withdraws? Or do you have the tendency to keep the other person at a distance, just as they are beginning to develop feelings for you? If you keep ending up in situations like this, you might recognise the dance of pursuit and withdrawal. You’re not the only one! Learn how to become available for love with the help of this audiobook.

17,50
Luisterboek
Bestel op Bol.com


Liebe und Bindungsangst

Viele Menschen leiden unter Verlust- und Bindungsängsten. Immer wieder geraten sie in Beziehungen, die schmerzhaft zwischen Nähe und Distanz schwanken -- und oft genug schließlich zerbrechen. Hannah Cuppen beschreibt in mitfühlendem, aber auch klarem Stil, wie ''liebesschüchterne'' Menschen den destruktiven Mustern entkommen und im zweiten Schritt auch zu einer inneren Heilung und Überwindung der Ängste gelangen können.

11,99
E-book
Bestel op bol.com


Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.