Liefdesroep

Liefdesroep gaat over het luisteren naar de roep van je hart, een thema waar veel mensen mee worstelen. Onze Liefdesroep is iets wat we vaak vergeten of niet durven, maar door voor jezelf en je passies te kiezen maak je de weg vrij voor een bezield en vervuld leven.

Liefdesroep

Het boek Liefdesroep beschrijft de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld.

Bestel hier!

Inez van oord (auteur en founder Happinez)

Liefdesroep is het verlangen van de ziel om gehoord te worden. We verzinnen van alles in ons leven om zogenaamd doof te blijven voor dat wat we echt voelen, wat echt belangrijk is en ons vervult. Dit boek leert je opnieuw te luisteren. Eerst naar de ruis om je heen en dan voorzichtig naar het gefluister van binnenuit, dat Hannah zo prachtig Liefdesroep heeft genoemd. Wil je het horen? Lees dit boek!

Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen, maar ook je diepste vervulling.
Hannah

Online training Liefdesroep

Juist in deze tijd ontstaat bij veel mensen een verlangen om te connecten met hun hart en met de energie van liefde. Van daaruit ontstaat de roep om een werkelijke bijdrage aan de wereld te leveren.

  • Geloof je erin dat jij het verschil kan maken?
  • Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen?
  • Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten?
  • Welke parel in jou wil geslepen worden?
  • Wil jij voluit stralen?

We bieden de online training Liefdesroep aan voor € 147.

Meer informatie

Wat is de online training een prachtige training! Met opdrachten, visualisaties, theorie en meditaties heb ik een hele grote stap gemaakt. Vooral in het contact met mijn innerlijke kind. Dat was zeker niet makkelijk maar de meditaties bleken heel goed online te kunnen en hebben mij echt verder gebracht.
Anne-Marie

Liefdesroepreis Peru

Er bestaat geen mooiere plek om de Liefdesroeptraining (intro en vervolg) te volgen dan op Ninos del Arco Iris waar het liefdesroep–zaadje is ontstaan. Een vruchtbare bodem voor mensen die open staan voor het leven van hun liefdesroep! Tijdens deze reis ga je de kracht van je hartsverlangen maximaal ervaren. We bieden je tal van ervaringen waarmee je jezelf kan ontmoeten in je diepste verlangen – je liefdesroep – maar ook de tegenkracht die je afhoudt van je essentie. We laten onze inspireren door de prachtige natuur van de Andes.

Meer informatie

Naar Peru met Hannah en Marc heb ik ervaren als een hele bijzondere, intensieve en waardevolle persoonlijke reis. Ik heb mijzelf weer aangeraakt en ben letterlijk en figuurlijk offline geweest. Het heeft mij zoveel helderheid en rust gegeven. Een hernieuwde kennismaking met mijn innerlijke en een persoonlijke verdieping. Een echte aanrader!
Marga

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.