Over mij

Als kind fantaseerde ik over hoe het zou zijn als alles van onszelf mocht bestaan zonder angst voor oordeel of afwijzing. Wat een vrijheid zou dat geven. En wat een potentieel zou er vrij komen. Ik voelde de grootsheid hiervan maar ook de angst hiervoor. Want je diepste angsten onder ogen zien is niet gemakkelijk. Mijn verlatingsangst liep als een rode draad door mijn leven en saboteerde al mijn liefdesrelaties, tot ik werkelijk bereid was het in de diepte aan te kijken. Dat bracht een keerpunt in mijn leven en sindsdien is er veel ten positieve veranderd. Mijn diepste wond is een bron geworden van kracht en ik voel mij gezegend dat ik dat mag doorgeven aan anderen. Niets in het leven is zo vervullend dan het leven van je volle potentieel, worden wie je echt bent. In mijn werk als therapeut, trainer en auteur breng ik mijn eigen ervaringsdeskundigheid samen met mijn professionaliteit. Als ik jou kan inspireren of kan bijdragen in jouw unieke ontwikkeling,
voel je welkom!

Van harte welkom!

Als je vastloopt in de liefde, met jezelf of in relatie tot een partner, vind je hier wat je zoekt. Liefdesbang was een rode draad in mijn leven en deze angst voor verlies van liefde heb ik getransformeerd naar een liefdevolle relatie met mezelf, anderen en een beschikbare partner. Door het helen van mijn verlatings- en bindingsangst kan ik anderen helpen bij het doorbreken van deze liefdesbange dynamiek. Dat geeft mij veel betekenis en vervulling.

Mijn liefdesroep

Het is mijn liefdesroep om een bijdrage te leveren aan de transformatie van angst naar liefde waar we als mens voor staan. Om het leven en de liefde ten volle te kunnen leven mogen we onze wond transformeren naar ons wonder. Dan krijgen we toegang tot ons volle potentieel. Dus welkom met jouw liefdesbang of met jouw verlangen je liefdesroep te vinden en te leven, zodat we samen de wereld op een hoger plan tillen!

Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.
Hannah

Hannah is de veroorzaker van een enorm keerpunt in mijn leven geweest en alleen daarvoor ben ik haar al zo dankbaar. Na het lezen van haar boek Liefdesbang is er zoveel veranderd en heb ik uiteindelijk de stap gezet een training bij haar te volgen. Hannah is een betrokken mensenmens, die luistert en hoort wat mijn woorden echt zeggen. Ze is helder en eerlijk zonder dat mij dat kwetst, omdat ze daarbij zoveel liefde en respect geeft. In haar ogen zie ik dat ik welkom ben.
Margit

Therapeut

Als therapeut heb ik tien jaar lang gewerkt in mijn eigen praktijk waar ik mensen mocht begeleiden in diepgaande processen. Te zien hoe mensen zich openen waar ze zich ooit hebben gesloten is een groot geschenk. Dat ik een bijdrage kan leveren aan de verticale verbinding, de reis van het hoofd naar het hart, van het denken naar het voelen, ervaar ik als een dankbare taak. Mijn vaardigheden als therapeut zet ik nu in tijdens de trainingen. Helaas heb ik geen tijd meer voor individuele therapietrajecten aangezien ik ook mijn passie voor schrijven wil blijven voeden.

Trainer

In een training komt alles samen omdat de ontmoeting in een groep een mooie bedding geeft om te leren. In deze ontmoeting is alles aanwezig, de kern waar het over gaat. Als de onderstroom aan het licht mag komen kan deze getransformeerd worden tot een bron van kracht. Het volle leven en de liefde kan weer stromen. Ik houd van de dynamiek die er tussen mensen ontstaat en gebruik dit als instrument om te laten zien wat er gebeurt. Ik bied een veilige bedding en liefdevol welkom aan mensen met een diep verlangen zichzelf op te halen, die de verbinding met zichzelf en anderen willen herstellen en die hun volle potentieel willen ontwikkelen.

Auteur

In mijn eigen leerproces is het schrijven altijd een belangrijk instrument geweest. Door het schrijven kom ik bij een diepere waarheid, de kluwen wordt ontrafelt en er komt helderheid en inzicht. Dat dit heeft geleid tot het boek Liefdesbang is een droom die uitgekomen is omdat ik mezelf van binnen naar buiten heb geschreven en daarmee woorden heb kunnen geven aan een universeel thema dat voor zoveel mensen speelt. Ook Liefdesroep en Liefdeskunst zijn geesteskinderen die recht uit mijn hart komen. Het is mijn passie om mensen via het woord te inspireren tot groei en ontwikkeling.

Lees ook: Mijn persoonlijke teampagina

Ik heb Hannah ervaren als een warme, betrokken vrouw die dicht bij de deelnemer staat. Ze is laagdrempelig waardoor ze snel mijn vertrouwen had gewonnen en ik me over durfde te geven aan de ervaringen die zich aandienden. Een warm bad!
Ans

Google leerde dat Hannah bestond. Hannah bleek in het echt vriendelijk, bescheiden, oprecht geïnteresseerd, down-to-earth, professioneel en ervaringsdeskundig. Ze kan je op je gemak stellen en je jezelf laten zijn. Ze bleek expert in dit onderwerp en geeft groepstrainingen hierover.
Bram

Hannah creëert een soort ‘onder ons’ gevoel, waarbij de deelnemers al snel een soort vertrouwelijkheid met elkaar krijgen. Ze is een zeer vakkundige vrouw die met haar zachtaardigheid en empathisch vermogen ook sterk leidend kan zijn. Hannah weet op een uitnodigende manier mensen te leiden naar hun binnenkant en omarmt elke emotie die zich daarbij aandient. Het raakt me steeds opnieuw hoe ze een persoonlijk vraagstuk telkens weet te herleiden tot een concrete opstelling, die werkelijk alle elementen aan bod laat komen. Ook de ervaringsgerichte oefeningen zijn vaak spiegelend en/of confronterend en gaan tot de essentie van waar het werkelijk over gaat.
Jo

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.