Media

Mijn boeken Liefdesbang en Liefdesroep krijgen regelmatig aandacht in de Media in de vorm van interviews, podcasts, artikelen in tijdschriften, radio-interviews en zelfs al twee tv-opnames. Hieronder kun je zien waar mijn boeken zoal in de media zijn verschenen.

Op 10 oktober 2021 was ik te gast bij de online boekenclub op Clubhouse voor een interview over Liefdesbang. Luister dit gesprek hier terug.

Samen met songwriter/producer/zanger KIMONO hebben we podcasts opgenomen om met BN-ers het gesprek aan te gaan over de liefde en wat liefdesbang in hun leven betekent.

Beluister nu hier de gesprekken met onder andere Angelique Houtveen, Défano Holwijn en Vivian Reijs.

Artikel website Eva Jinek

Redacteur Lizzy van Hees ging met mij in gesprek over daten en schreef daarover het artikel: “Van dateleed naar succes: weet wanneer je moet stoppen met swipen”.

Lees het artikel

Make Love Work podcast

Mariëtte Ruggenberg en Dwight Gefferie hebben mij geïnterviewd voor hun podcast Make Love Work: een gesprek over verlatingsangst en bindingsangst.

Apple Podcasts

Liefdesbang in top 10 van Beste Boekentips

Liefdesbang is opgenomen in de lijst Beste Flirt-Boeken Over Daten en Versieren.

Bekijk de top 10

Esoterra podcast

In deze podcast spreek ik met Stefan van Rossum over Liefdesangst.

Download iTunes

Podcast met Giel Beelen

Eind november was ik te gast bij Giel Beelen voor de opname van een podcast voor zijn Kukuru serie. Ik heb nog nooit zoveel gele post-it briefjes in mijn boek gezien als in het boek van Giel. Het was een gesprek alsof we samen op de bank zaten.

Download iTunes

Interview website Eva Jinek

Onlangs werd ik geïnterviewd door een redacteur van Eva Jinek. Zij schreef daarover het artikel: (H)echte liefde.

Lees het artikel

Van 3D naar 5D

Ik mocht mijn bijdrage leveren aan het initiatief van Robert Bridgeman, Janosh en Tijn Touber over de verschuiving van 3D naar 5D.

Bekijk de video

Artikel in Glamour

Na haar break-up komt journalist Lianne Marije Sanders er ineens achter dat ze nog geen maand alleen kan zijn. Waarom kan ze niet gelukkig zijn in haar eentje, zonder relatie? En wat heeft verlatingsangst ermee te maken?

Lees het artikel

Podcast Over Spreken Gesproken

In de reeks Taal van Liefde werd ik geïnterviewd door Glenn Vergoossen van Over Spreken Gesproken. Het werd een kwetsbaar en persoonlijk gesprek.

Over Spreken Gesproken · OSG 33 – Hannah Cuppen over de liefdesdans van achtervolgen en weglopen (taal van de liefde 3/4)

Download iTunes

Podcast met Jasper Scholten

Liefdesbang is een thema waar veel millennials mee worstelen. Ik was te gast bij de millennial specialist en ervaringsdeskundige Jasper Scholten voor het opnemen van deze podcast over liefdesbang. Ik kijk terug op een heel fijn en open gesprek. Dank Jasper!


Download iTunes

Artikel Happinez

In aanloop tot het Happinez festival 2019 verscheen het artikel ‘Zo kom je van je bindingsangst af’.

Lees het artikel

Interview in Feeling (België)

Een uitgebreid artikel naar aanleiding van een interview in de Belgische Feeling.

Lees het artikel

Happinez festival

Sanny interviewde mij over bindingsangst en verlatingsangst in aanloop tot het Happinez festival 2019.

In Trouw: Column Elke Geurts over liefde

“Ik sloeg ‘Liefdesbang’ van therapeut Hannah Cuppen maar weer eens open. Een boek dat ik iedereen aanraad die iets wil weten over de dynamiek van de liefde.”

Lees Elke’s blog

Liefdesbang genoemd in NRC

Yogadocent Marloes Zonneveld vertelt in NRC waarom ze graag Liefdesbang leest: ‘Ik lees graag boeken over onze gedragspatronen. Liefdesbang van Hannah Cuppen, bijvoorbeeld, leert me anders te kijken naar de angst voor verlating die ik en zoveel anderen ervaren.’

Lees het interview

Liefde is…

Voor het tv-programma Liefde is… van Sophie Hilbrand ben ik gevraagd een bijdrage te leveren rondom het thema Liefdesbang. Tijdens de tv-opnames heb ik gewerkt met Sahil (acteur, columnist en presentator BNN/VARA) met betrekking tot zijn bindingsangst. Dit is uitgezonden tijdens de eerste aflevering op donderdag 20 december 2018. In deze video een kort persoonlijk fragment van Sophie en mij.

We zijn allemaal liefdesbang

Bedrock bezocht een lezing van Hannah over Liefdesbang. Schrijver Joanne Wienen schrijft in dit artikel hoe Hannah verlatingsangst en bindingsangst omschrijft en wat je er aan kan doen.

Lees het interview

Interview Eindbazen

Te gast bij Wiggert Meerman en Michel Vos voor een Podcast over Liefdesroep en Liefdesbang. Maart 2017.

Koffietijd

Liefdesbang heeft de Publieksprijs Beste Spirituele Boek 2015 gewonnen. De bekendmaking vond plaats bij Koffietijd op 6 februari 2015.

Interview Janneke Siebelink

In het Parktheater in Eindhoven interviewt Janneke Siebelink, hoofdredacteur van lees.bol.com, mij over mijn tweede boek Liefdesroep. Hoe je je volle potentieel kunt benutten en hoe je je schuldgevoel aan de kant zet. Ook Giel Pastoor, directeur van het Parktheater, komt aan het woord. Februari 2017.

Marieke Elsinga openhartig over haar liefdesleven in podcast Liefdeslessen

‘Ik denk dat het zo goed zou zijn, iemand die me uit die dans van bindings- en verlatingsangst trekt, die het voortouw neemt, die zegt ‘we gaan ervoor’!’ Marieke Elsinga is openhartig over haar liefdesleven in de podcast Liefdeslessen met Mischa Blok.

Download iTunes

Awake 2

Awake is The Online Magazine for Changemakers uitgegeven door De Bewustzijn School. De Bewustzijn School is opgericht door Marieke van Meijeren. Ik sta in haar magazine met een column over liefde. Het magazine verschijnt 4 keer per jaar.

Lees mijn column

Holistik

Holistik plaatst een uitgebreid artikel over Liefdesbang in hun nieuwsbrief van 20 februari 2019 met als titel: Ben jij liefdesbang? Zo ontrafel je de dans tussen bindingsangst en verlatingsangst. Door Karlijn Visser.

Lees het artikel

Mijn geheim

In editie 3 (5 februari 2019) van het tijdschrift Mijn Geheim, staat een uitgebreid interview met mij waarin ik persoonlijke achtergronden deel over het ontstaan van mijn boek Liefdesbang.

Lees artikel

Awake 1

Awake is The Online Magazine for Changemakers uitgegeven door De Bewustzijn School. De Bewustzijn School is opgericht door Marieke van Meijeren. Ik sta in haar magazine met een column over liefde. Het magazine verschijnt 4 keer per jaar.

Lees mijn column

Podcast De Nachtgast

Sarah Marijnissen interviewt mij voor De Nachtgast over de dans van verlatingsangst en bindingsangst die mensen gevangen houdt in een afhankelijkheidsrelatie. De Nachtgast is een uitzending van De Boeddhistische Omroep. Uitzenddatum 2 september 2015.

Video boeddhistische omroep

Menno Bijleveld interviewt mij over mijn boek Liefdesroep. Een interview voor Bodhitv, gepubliceerd op 18 augustus 2017.

Interview Jan Bommerez

Voor mijn tweede boek Liefdesroep interviewde ik Jan Bommerez. Jan is auteur, spreker en geeft workshops op het gebied van transformatie, flow en loslaten. Boeken op zijn naam zijn: ‘Door de bomen het bos zien’, ‘Minder moeten, meer flow’ en ‘Kun je een rups leren vliegen?’ Jan woont in Californië maar komt met regelmaat naar Europa voor het geven van zijn workshops.

Liefdesbang

Persoonlijke introductie op het boek Liefdesbang.
Hoe ken ik het in mijn eigen leven en hoe verhoudt liefdesbang zicht tot liefdesroep.

Liefdesroep

Persoonlijke introductie op het boek Liefdesroep.
Hoe speelt liefdesroep in mijn leven en hoe verhoudt zich dat tot liefdesbang.

Radio 10

Een fragment van Radio 10 naar aanleiding van het verschijnen van Liefdesbang in het donkerblauw.

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.