Drie gratis lessen

Om jou geheel vrijblijvend kennis te laten maken met de online training Liefdeskunst.
Als je je inschrijft voor de drie gratis lessen, ontvang je direct je eerste les in je mail en de tweede en derde les ontvang je morgen en overmorgen.

De meditatie om te aarden was echt zo ontzettend krachtig. Ik was aan het einde zo ontspannen. Ik had de hele nacht niet goed kunnen slapen, maar deze meditatie liet me helemaal in mijn lichaam zinken zonder dat ik erbij in slaap viel. Toen de meditatie af was gelopen heb ik nog nagevoeld, alles voelen stromen en toen ben ik als een blok in slaap gevallen. Wat een prachtige ervaring zijn deze lessen geweest. Jeetje! Ik kijk er naar uit de volledige training te gaan doen en wat daar voor moois wel niet uit zal gaan voort komen.

Pleun

Welkom!

  • Welkom om kennis te maken
  • Bekijk en herhaal deze lessen zo vaak als je wil
  • Je hoeft geen betaalgegevens te verstrekken
  • Deze lessen verplichten je tot niets

3 gratis lessen

Wat je leert in de drie gratis lessen

Eerste gratis les

Training 1 – Les 2

Presentatie liefdesbang – liefdesvrij

Welk perspectief heb je voor ogen? Wat wil je bereiken? Ik ga ervan uit dat je een groei wil doormaken van liefdesbang richting liefdesvrij.

Met liefdesbang bedoel ik de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst, het relateren vanuit angst en afhankelijkheid, ook wel co-dependancy genoemd. Als partners ben je verstrikt in elkaars angstpatronen. Met liefdesvrij bedoel ik verbinden vanuit vrijheid en gezonde autonomie, ook wel inter-dependant genoemd. Als partners ben je vrij om samen te zijn, zonder jezelf te verlaten of iets van jezelf te moeten inleveren. Liefdesbang is gebaseerd op een ego-bewustzijn. Liefdesvrij gaat over een hart-verbonden bewustzijn.

Tweede gratis les

Training 3 – Les 2

Hoe overleef ik?

Of je nou kampt met verlatingsangst of met bindingsangst, beide polen zorgen voor veel liefdesstress. Je bent voortdurend bezig om te anticiperen vanuit angst. Het zorgt ervoor dat je systeem in een overleef-stand komt. Reacties zijn dan vaak (onbewust) gebaseerd op vechten, vluchten of bevriezen. In de liefdesrelatie herhalen we stresspatronen die al vaak vroeg in ons leven nodig zijn geweest. Het is belangrijk om te ontdekken hoe je dat doet, dan krijg je namelijk een ingang om deze patronen te doorbreken zodat er ruimte komt voor leven in plaats van overleven. De liefde tussen partners kan dan weer stromen.

Derde gratis les

Training 3 – Les 5

Meditatie verticale verbinding

Voelen is niet gemakkelijk in een drukke en vluchtige samenleving waar veel van je gevraagd wordt. Daarom heb je hulpbronnen nodig om de verticale verbinding te kunnen maken. De verticale verbinding is de verbinding met je lijf als instrument waarmee we kunnen voelen. Om te (leren) voelen moet je vertragen en stil worden. Stilstaan en durven voelen is de belangrijkste toegangspoort uit de liefdesbange dynamiek, of je nu vast zit in de verlatingsangst of bindingsangst. Deze basismeditatie over het maken van de verticale verbinding helpt jou opnieuw te voelen wat je eerder in je leven nog niet kon toelaten. Stap voor stap leren voelen is de uitweg uit deze dynamiek.

Dit is wat anderen zeggen over de online training Liefdeskunst

Toen ik het boek liefdesbang las wist ik meteen, dit is mijn thema, verlatingsangst beheerste mijn leven. Ik begon aan het boek Liefdeskunst en schreef me in voor de introductietraining Liefdesbang. Toen kwam ik de online training Liefdeskunst tegen. Dat heeft me zoveel inzicht en verdieping gegeven, het is een prachtige aanvulling op het boek Liefdeskunst. De online training biedt zoveel meer! Het was voor mij het lichtpuntje op het juiste moment, waardoor ik weer vertrouwen heb gekregen dat ik ooit weer liefdesvrij door het leven zal gaan!

Mieke

Nogmaals dank dat jij dit allemaal hebt neergezet. Jouw trainingen zijn een van de meest bijzondere en diepst rakende ervaringen die ik heb gehad en ik ben je zo dankbaar voor de hulp die je biedt om dit thema waar ik zo mee worstel aan te gaan.

Laurens

Deze online training is echt goud waard, dat meen ik oprecht. Ik had de boeken van Hannah gelezen en die hadden mij al veel inzicht verschaft maar deze training was echt de kers op de taart. De boeken geven je inzicht maar deze training heeft bij mij een diepe transformatie teweeg gebracht. Deze training heeft mij heel dicht bij mezelf gebracht en geholpen om mijn bindingsangst los te laten. Ik raad het eigenlijk aan iedereen aan, er zitten zoveel eye-openers in en de inhoud en begeleiding zijn echt top!

David

3 gratis lessen

Als je je inschrijft voor drie gratis lessen, ontvang je direct je eerste les in je mail.

Maak kennis via drie gratis lessen

3 gratis lessen

Volledige training

Je hebt twee jaar lang toegang tot de training. Betaal in één keer.

Totaal € 247

Ik begin vandaag!

Betaal in 12 termijnen

Je hebt twee jaar lang toegang tot de volledige training. Betaal in 12 termijnen.

Per maand € 21,95

Ik begin vandaag!

Overzicht online trainingen Liefdeskunst

Bekijk hier het overzicht en de verschillende combinaties van online trainingen.

Lees meer

Achter iedere liefdesbange dans schuilt een groot verhaal. Als je daar met zachtheid en mildheid naar kunt kijken maak je de weg vrij voor heling. Welkom!

Hannah

Zelf online aan de slag…

Vanaf het verschijnen van mijn boek Liefdesbang in 2014 geef ik al live trainingen aan groepen mensen. Telkens weer ervaar ik de kracht van het werken met dit thema. Aangezien de wachtlijsten toenemen van mensen die hiermee aan de slag willen ben ik op het idee gekomen om online een verdieping aan te bieden op het boek Liefdesbang, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Omdat ik niet alle mensen kan bedienen in een live training is deze online training een ideale oplossing voor iedereen die al stappen wil zetten in het doorbreken van deze dynamiek. Ik hoop van harte dat het je mag helpen bij het leren toelaten van liefde en bij het beschikbaar worden voor een gezonde en wederkerige partnerrelatie. Het is je zo gegund!

3 gratis lessen

Laten we ze openlaten: onze deuren, onze ramen, onze geesten. Laten we pantsers afleggen en de ander tegemoet treden, telkens weer. Blijven geloven in dromen die ook uitkomen.

Griet Op de Beeck

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.