Heb je een vraag en/of opmerking?

Heb je een vraag over een training of wil je graag iets delen als reactie op een boek, vul dan het contactformulier in of stuur een email. Ik geef momenteel geen individuele- en/of relatietherapie sessies vanwege de grote drukte rondom de trainingen. Hiervoor verwijs ik je graag door naar de teamleden op de teampagina, die naast trainingen ook individuele therapie en relatietherapie geven. Je kunt zelf rechtstreeks contact met ze opnemen. Ik ontvang liever geen mails met verzoeken tot doorverwijzen en ook geen vragen voor persoonlijk advies per mail. Andere vragen zijn welkom en mailcontact heeft mijn voorkeur boven telefonisch contact. Dank voor je bericht!

Contact in december-januari-februari

Na een jaar intensief werken is het tijd om af te schakelen en over te gaan naar meer yin-energie. Ik neem tijd voor mezelf en zal daarom mijn mail in deze maanden af en toe lezen en alleen reageren op noodzakelijke en dringende vragen. Alle praktische vragen rondom trainingen zullen zoveel mogelijk door mijn assistent Evelien beantwoord worden. Begin maart ben ik weer volledig bereikbaar. Ik wens je een liefdevolle tijd!
Hartegroet, Hannah

Contact

Voor praktische vragen:
administratie@hannahcuppen.nl

Voor vragen/reacties aan mij:
info@hannahcuppen.nl

Lees eerst hierboven over contact in december-januari-februari!

Contactformulier

Gegevens Hannah Cuppen

Postadres
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Overig
KVK: 17244433
BTW: NL001887583B18
IBAN: NL77INGB0005155736
BIC: INGBNL 2A

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.