Heb je een vraag en/of opmerking?

Heb je een vraag over een training of wil je graag iets delen als reactie op een boek, vul dan het contactformulier in of stuur een email. Ik geef momenteel geen individuele- en/of relatietherapie sessies vanwege de grote drukte rondom de trainingen. Hiervoor verwijs ik je graag door naar de teamleden op de teampagina, die naast trainingen ook individuele therapie en relatietherapie geven. Je kunt zelf rechtstreeks contact met ze opnemen. Ik ontvang liever geen mails met verzoeken tot doorverwijzen en ook geen vragen voor persoonlijk advies per mail. Andere vragen zijn welkom en mailcontact heeft mijn voorkeur boven telefonisch contact. Als telefonisch contact toch wenselijk is dan ben ik op maandagen het beste bereikbaar. Als dat niet past kun je via de mail een telefonische afspraak plannen. Dank voor je bericht!

Heb je feedback op de nieuwe website?

Met hart en ziel hebben Marc en ik gewerkt aan deze nieuwe website met grote dank aan onze websitebouwers Fruto! Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Mocht je iets tegenkomen wat niet goed werkt, of wat vragen oproept, schroom niet ons deze feedback te geven. Daarmee geef je ons de kans het te verbeteren of aan te passen. Veel dank!
Hannah en Marc

Contact

Voor praktische vragen:
administratie@hannahcuppen.nl

Voor vragen/reacties aan mij:
info@hannahcuppen.nl

Contactformulier

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.