Online trainingen Liefdeskunst

De online training Liefdeskunst helpt jou in het helen van je verlatingsangst en bindingsangst. Wil je liefdesbange afhankelijkheidsrelaties voorgoed achter je laten en je openen voor échte verbinding met jezelf én anderen, dan helpt deze online training om je stap voor stap te begeleiden in jouw proces van liefdesbang naar liefdesvrij.

Zelf aan de slag!

De training bevat video’s waarin ik, Hannah, persoonlijke uitleg geef op de thema’s en door mij ingesproken audiofragmenten met visualisaties en meditaties. Je krijgt opdrachten en oefeningen om zelf aan de slag te kunnen met het overwinnen van jouw liefdesbange dynamiek. Op deze manier kun je van binnenuit stappen zetten naar beschikbare liefde.

Opbouw online trainingen Liefdeskunst

De gehele online training Liefdeskunst bestaat uit 7 losse trainingen. Deze lopen gelijk aan de 7 delen uit het werkboek Liefdeskunst, die elkaar in een logische opbouw opvolgen. In deze video leg ik alles uit wat je moet weten voordat je aan de online training begint!

Online trainingen

Online Training Liefdeskunst 1

De eerste online training ‘Een liefdesvrij perspectief’ is beschikbaar!...

Lees meer

Online Training Liefdeskunst 2

Beschikbaar vanaf 28 augustus 2019. ‘Doorbreek de liefdesbange dans’ is het tweede deel van de h...

Lees meer

Online Training Liefdeskunst 3

‘Van overleven naar leven’ is het derde deel van de hele online training Liefdeskunst. Elke les ...

Lees meer

Online Training Liefdeskunst 4

‘Hoe verbind ik mij?’ is het vierde deel van de hele online training Liefdeskunst. Elke les best...

Lees meer

Online Training Liefdeskunst 5

‘Hoe laat ik los?’ is het vijfde deel van de hele online training Liefdeskunst. Elke les bestaat...

Lees meer

Online Training Liefdeskunst 6

‘Hoe haal ik mezelf op?’ is het zesde deel van de hele online training Liefdeskunst. Elke les be...

Lees meer

Online Training Liefdeskunst 7

‘Liefdeskunst’ is het zevende deel van de hele online training Liefdeskunst. Elke les bestaat ui...

Lees meer

Aan de slag met de online training?

De eerste online training Liefdeskunst (t.w.v. € 157) is beschikbaar! De introductieprijs t/m 28 augustus is € 49. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de kortingscode waarmee je met 50% korting de online training kunt volgen voor € 24,50.

Ik begin vandaag!

Veelgestelde vragen

Waaruit bestaat de eerste online training? Wat mag ik verwachten?

De eerste online training bestaat uit 4 uitgebreide lessen en 3 leuke extra’s! Iedere les start met een introductievideo van mij persoonlijk op het thema van de les. Iedere les bevat ook een verdieping en een schrijfopdracht. De verdieping kan bestaan uit een meditatie, een presentatie met persoonlijke uitleg door mij, een verdiepend onderzoek door het invullen van testen en een visualisatie. Je kunt bij iedere les digitaal aantekeningen maken en deze op je eigen computer bewaren en printen. Je kunt de eerste online training vergelijken met 4 ‘therapeutische’ sessies van 1,5 uur dus 6 uur totaal, los van de extra’s, die komen er nog bij. Vanaf moment van aankoop blijft de training één jaar beschikbaar dus je kunt deze herhalen en verdiepen zo vaak als je wil en nodig hebt.

Hoe verhouden het boek Liefdesbang, het werkboek Liefdeskunst en de online training Liefdeskunst zich tot elkaar?

Het basisboek is Liefdesbang. Het is aan te bevelen om daarmee te beginnen en dit gelezen te hebben alvorens je verder gaat met of het werkboek Liefdeskunst, of de online training Liefdeskunst. Na liefdesbang kun je kiezen of je doorgaat met het werkboek Liefdeskunst of met de online training Liefdeskunst.

Kun je de online training volgen zonder het werkboek Liefdeskunst te hebben?

Ja, dat kan heel goed. Om de online training te kunnen volgen hoef je niet het werkboek gelezen/gedaan te hebben. De online training Liefdeskunst is een digitale versie van het werkboek voor mensen die een voorkeur hebben om dit proces online te doen in plaats van via een boek.

Uit hoeveel onderdelen bestaat de online training?

De hele online training Liefdeskunst bestaat uit 7 losse trainingen. Deze lopen gelijk aan de 7 delen uit het werkboek Liefdeskunst, die elkaar in een logische opbouw opvolgen.

Voor wie is deze online training?

De online training is voor iedereen die zich uit de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst wil bevrijden. En die zichzelf de kans op beschikbare liefde wil geven. Deze training is geschikt voor iedere fase van de liefde. Het maakt dus niet uit of je single bent, net verliefd of gescheiden bent, of in een langdurige relatie zit. De oefeningen geven je een dieper inzicht in jezelf en jouw liefdespatronen.

Welke mogelijkheid geeft deze online training jou?

Deze online training geeft je de mogelijkheid zelf je stappen te zetten in je eigen tempo. Voor mensen die al een training Liefdesbang gevolgd hebben is de online training een belangrijke tool om je proces verder te bestendigen.

Wat leer je precies?

* Je leert hoe je vanuit zelfliefde gelijkwaardige, wederkerige en intieme verbindingen kunt aangaan en onderhouden.
* Je leert je liefdesbange patronen doorzien en doorbreken.
* Je wordt je bewust van je eigen aandeel in de liefdesbange dynamiek en eigenaar van jouw helingsproces.
* Je leert dieper voelen en ervaren en hoe dit de sleutel is tot verandering van binnenuit.
* Je leert hoe inzicht en bewustwording, in contact gebracht met voelen ervaring, leidt tot diepgaande verandering voor de langere termijn.
* Je leert beschikbaar te worden voor je zelf en anderen vanuit emotionele volwassenheid en autonomie.
* Je leert te verbinden vanuit vrijheid.
* Je leert je liefdespotentieel vrij te maken zodat de liefde kan stromen.

Hoeveel tijd vraagt deze training?

Dat hangt helemaal van jezelf af. Jij bepaalt de intensiteit en stemt die af op jouw agenda. Een paar uur in de week met je proces bezig zijn helpt al. Hoe consistenter je ermee bezig bent hoe sneller je verandering zult merken. In hoeverre je jezelf tot prioriteit maakt bepaalt het resultaat.

Hoe krijg ik toegang tot het online programma?

Direct nadat je online hebt betaald krijg je een inlogcode voor de exclusieve leeromgeving. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Is het moeilijk om de online training te volgen?

Nee, net als de boeken Liefdesbang en Liefdeskunst toegankelijk zijn voor iedereen, is ook de online training toegankelijk voor iedereen. De online trainingen hebben een duidelijke opbouw. Iedere online training begint met een video waarin ik helder uitleg wat je kunt verwachten van de training. Je krijgt vragen en schrijfopdrachten en verdiepende video’s. Je kunt digitaal aantekeningen maken van je bevindingen en proces. Alles wijst zichzelf. Je ziet precies welke lessen je al gevolgd hebt en waar je gebleven bent.

Kan ik de 7 trainingen ook in een andere volgorde doen?

Het is wenselijk om de training in volgorde 1 tot 7 te volgen aangezien de trainingen in een logische volgorde zijn opgebouwd, dienend aan jouw proces. Je kunt alle trainingen tegelijkertijd kopen (mits ze allemaal al beschikbaar zijn) maar je kunt een training pas openen als de voorgaande is afgerond. Zo helpen we je stap voor stap zorgvuldig je proces te doen.

Waar sta ik precies als ik de training heb gevolgd?

Je bent verder gekomen in je proces van bewustwording en heling van liefdesbang naar liefdesvrij. Voor iedereen kan dit een ander resultaat opleveren, afhankelijk van jouw verlangen en jouw investering in jezelf.

Is er voorbereiding nodig om aan de online training te beginnen?

In principe niet, je kunt zonder voorbereiding aan de slag. Het is echter zeker aan te bevelen dat je het boek Liefdesbang leest voordat je aan de online training begint. Het lezen van Liefdesbang zal de online training extra inhoudelijke achtergrondinformatie en verdieping geven.

Hoe verhoudt de online training zich tot de live trainingen?

De online training loopt parallel aan de Introductietraining Liefdesbang en de Jaartraining Liefdeskunst. Wil je professionele begeleiding combineren met het zelfstandig volgen van de online training, dan zijn beiden heel aanvullend en verdiepend op elkaar. Voor mensen die de online training niet zonder begeleiding willen doen een hele mooie leerweg.

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.