Online trainingen Liefdeskunst

De online training Liefdeskunst helpt jou in het helen van je verlatingsangst en bindingsangst. Wil je liefdesbange afhankelijkheidsrelaties voorgoed achter je laten en je openen voor échte verbinding met jezelf én anderen, dan helpt deze online training om je stap voor stap te begeleiden in jouw proces van liefdesbang naar liefdesvrij.

Zelf aan de slag!

De training bevat video’s waarin ik, Hannah, persoonlijke uitleg geef op de thema’s en door mij ingesproken audiofragmenten met visualisaties en meditaties. Je krijgt opdrachten en oefeningen om zelf aan de slag te kunnen met het overwinnen van jouw liefdesbange dynamiek. Op deze manier kun je van binnenuit stappen zetten naar beschikbare liefde.

Opbouw online trainingen Liefdeskunst

De gehele online training Liefdeskunst bestaat uit 7 online trainingen. Deze lopen gelijk aan de 7 delen uit het werkboek Liefdeskunst, die elkaar in een logische opbouw opvolgen. In deze video leg ik alles uit wat je moet weten voordat je aan de online training begint!

Bekijk overzicht en veelgestelde vragen Bekijk de verschillende combinaties.

Online training Liefdeskunst

Online trainingen20-09-2020
Wil je zelf aan de slag met het helen van jouw verlatingsangst en bindingsangst? Dan is er nu voor jou de online training Liefdeskunst! Alle zeven online trainingen zijn beschikbaar. Je krijgt:
– Heldere lessen met een duidelijke structuur en opbouw.
– Veel video’s met persoonlijke uitleg van Hannah.
– Meditaties, visualisaties en presentaties.
– leuke extra’s!
Lees meer.

We bieden de gehele online training aan voor € 225.

Schrijf je hier in!

Dit is wat anderen zeggen over de online training Liefdeskunst

Toen ik het boek liefdesbang las wist ik meteen, dit is een levensthema voor mij, verlatingsangst beheerste mijn leven. Ik begon aan het boek Liefdeskunst en schreef me in voor de Liefdesbang introductie cursus waar een paar maanden wachttijd was. Toen kwam ik de online training Liefdeskunst tegen. Dat heeft me zoveel inzicht en verdieping gegeven, het is een prachtige aanvulling op het boek Liefdeskunst. De online training is een digitale versie van het boek Liefdeskunst zijn, maar dat vind ik een understatement, het is zoveel meer! De online training was voor mij het lichtpuntje op het juiste moment, waardoor ik weer vertrouwen heb gekregen dat ik ooit weer liefdesvrij door het leven zal gaan!

Mieke

Nogmaals dank dat jij dit allemaal hebt neergezet. Jouw trainingen zijn een van de meest bijzondere en diepst rakende ervaringen die ik heb gehad en ik ben je zo dankbaar voor de hulp die je biedt om dit thema waar ik zo mee worstel aan te gaan.

Laurens

Deze online training is echt goud waard, dat meen ik oprecht. Ik had de boeken van Hannah gelezen en die hadden mij al veel inzicht verschaft maar deze training was echt de kers op de taart. De boeken geven je inzicht maar deze training heeft bij mij een diepe transformatie teweeg gebracht. Deze training heeft mij heel dicht bij mezelf gebracht en geholpen om mijn bindingsangst los te laten. Ik raad het eigenlijk aan iedereen aan, er zitten zoveel eye-openers in en de inhoud en begeleiding zijn echt top!

David

De online training Liefdeskunst heb ik als zeer toegankelijk en professioneel ervaren.
De thema’s komen tot leven en de werkvormen zijn prettig en laagdrempelig. Door de persoonlijke video’s komt het echt binnen en voel ik mij uitgenodigd om hierin naar mezelf te kijken. Een waardevolle combinatie van theorie en zelf aan de slag gaan.
Marcel

Ik kwam erachter dat liefdeskunst uitgebracht was, heb het boek gekocht en mezelf tevens ingeschreven voor de training liefdesbang. Echter kwam ik de online module tegen, het heeft me zoveel meer inzicht en verdieping gegeven, nog meer dan het boek. Hoewel je aangeeft dat de online modules de digitale versie van het boek Liefdeskunst zijn, vind ik dat een understatement, het is zoveel meer! Ik kijk erg uit naar de volgende modules. Heel veel dank, er is een lichtpuntje gekomen dat me vertrouwen geeft dat ik ooit liefdesvrij door het leven mag gaan.
Mieke

Het is wonderlijk Hannah, hoe jouw online training zo enorm veel op een fundamenteel diepe laag in beweging heeft gebracht, dat er enorm veel geshift is.
Daar ben ik je enorm dankbaar voor! Je bent echt een ware Engel geweest op mijn pad, met je oprechte, liefdevolle, zuivere, onvoorwaardelijke en onbetaalbare guidance. Het heeft me diep geraakt, op een laag die onzichtbaar was en daardoor zichtbaar en voelbaar werd. Dank daarvoor, woorden raken de essentie niet, maar ik hoop dat je het kunt voelen!
Lianne

Online training Liefdeskunst

Online trainingen20-09-2020
Wil je zelf aan de slag met het helen van jouw verlatingsangst en bindingsangst? Dan is er nu voor jou de online training Liefdeskunst! Alle zeven online trainingen zijn beschikbaar. Je krijgt:
– Heldere lessen met een duidelijke structuur en opbouw.
– Veel video’s met persoonlijke uitleg van Hannah.
– Meditaties, visualisaties en presentaties.
– leuke extra’s!
Lees meer.

We bieden de gehele online training aan voor € 225.

Schrijf je hier in!

Overzicht en veelgestelde vragen

De gehele online training Liefdeskunst bestaat uit 7 losse trainingen. Deze lopen gelijk aan de 7 delen uit het werkboek Liefdeskunst, die elkaar in een logische opbouw opvolgen.

Bekijk overzicht en veelgestelde vragen

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.