Online trainingen

Wil je op jouw eigen tempo met Liefdeskunst, de Moederwond of Liefdesroep aan de slag? Met de online trainingen kun je direct beginnen!

Online training Liefdeskunst

Wil jij jezelf helen van je verlatingsangst of bindingsangst (je co-dependency)?

Veel mensen herkennen patronen in zichzelf die de liefde, waar ze juist zo naar verlangen, in de weg staan. Ze herkennen de liefdesbange dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst.

 • Wil jij afhankelijkheidsrelaties achter je laten?
 • Wil jij jouw liefdesbange patronen/dans doorbreken?
 • Wil jij jezelf openen voor gelijkwaardige, wederkerige en intieme relaties die gebaseerd zijn op zelfliefde?
 • Wil jij (weer) beschikbaar worden voor (zelf)liefde?
 • Wil je helende stappen zetten?

We bieden de online training Liefdeskunst aan voor € 247.

Lees meer

Online training Moederwond

Wil jij je moederwond én daarmee je (liefdes)relaties helen?

Een belangrijke saboteur in liefdesrelaties is een onverwerkte moederwond. Iedere liefdesrelatie brengt je in de basis terug bij de eerste relatie uit je leven, die met je moeder.

 • Wil jij je bevrijden uit de verstrikking met je moeder (én partner)?
 • Wil jij je vermogen tot verbinden herstellen?
 • Wil jij meer liefde en flow in je leven kunnen ontvangen?
 • Wil jij langdurige en vervullende relaties kunnen hebben én behouden?
 • Wil jij je dieper kunnen verbinden met een liefdespartner?

We bieden de online training Moederwond aan voor € 197.

Lees meer

Online training Liefdesroep

Wil jij jouw diepste verlangen leven?

Juist in deze tijd ontstaat bij veel mensen een sterk verlangen om zich dieper te verbinden met hun hart en de behoefte iets wezenlijks te betekenen of bij te dragen aan de wereld.

 • Wil jij jouw volle potentie leven?
 • Heb je een droom die je in de wereld wilt zetten?
 • Heb je de moed om jezelf te transformeren?
 • Welke parel in jou wil geslepen worden?
 • Wil jij iets wezenlijks betekenen voor anderen of de wereld?

We bieden de online training Liefdesroep aan voor € 147.

Lees meer

Toen ik het boek liefdesbang las wist ik meteen, dit is mijn thema, verlatingsangst beheerste mijn leven. Ik begon aan het boek Liefdeskunst en schreef me in voor de introductietraining Liefdesbang. Toen kwam ik de online training Liefdeskunst tegen. Dat heeft me zoveel inzicht en verdieping gegeven, het is een prachtige aanvulling op het boek Liefdeskunst. De online training biedt zoveel meer! Het was voor mij het lichtpuntje op het juiste moment, waardoor ik weer vertrouwen heb gekregen dat ik ooit weer liefdesvrij door het leven zal gaan!

Mieke

Deze online training is echt goud waard, dat meen ik oprecht. Ik had de boeken van Hannah gelezen en die hadden mij al veel inzicht verschaft maar de online training Liefdeskunst was echt de kers op de taart. De boeken geven je inzicht maar deze training heeft bij mij een diepe transformatie teweeg gebracht. Deze training heeft mij heel dicht bij mezelf gebracht en geholpen om mijn bindingsangst los te laten. Ik raad het eigenlijk aan iedereen aan, er zitten zoveel eye-openers in en de inhoud en begeleiding zijn echt top!
David

Wat is de online training Liefdesroep een prachtige training! Met opdrachten, visualisaties, theorie en meditaties heb ik een hele grote stap gemaakt. Vooral in het contact met mijn innerlijke kind. Dat was zeker niet makkelijk maar de meditaties bleken heel goed online te kunnen en hebben mij echt verder gebracht.
Zo fijn dat in deze tijd een dergelijke training online zo goed uitpakt. Na deze training ga en kan ik verder op een ander pad, in het vertrouwen dat ik ga doen wat ik het allerliefste wil. Ik durf mijn Liefdesroep te gaan volgen.

Anne-Marie

Met de online training Liefdesroep krijg je echt de mogelijkheid om op onderzoek te gaan naar wie je eigenlijk diep vanbinnen bent. Op zoek naar je bron, je pijnpunten, je kleine ik-je, je kwaliteiten, je sterktes, … om daarna te kijken op welke manier je er iets mee in de wereld zou kunnen zetten. Je krijgt in deze training echt de nodige “tools” aangereikt zodat je indien je er klaar voor bent je kan optrekken aan deze handvaten en stappen kan zetten. Ik voel me ontzettend dankbaar!
Tom

Op deze pagina vind je de inlogpagina’s voor de verschillende online trainingen.
Ga naar login

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.