Webinar De verticale verbinding

Op 30 april heb ik een workshop gegeven bij het Kukuru Event van Giel Beelen over ‘De verticale verbinding’. Daar heb ik veel positieve reacties op gekregen. Ook hebben veel mensen de behoefte geuit om begeleiding te ontvangen in het dieper leren voelen. Daarom geef ik op 2 juli 2021 een webinar over deze thema’s.

Wat gaan we doen in dit webinar?

In dit webinar deel ik mijn presentatie over de verticale verbinding en begeleid ik aansluitend een meditatie om dieper in het lijf te voelen.

Het webinar wordt gegeven via Zoom en vindt plaats op vrijdag 2 juli van 10:30 – 12:00 uur. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het webinar een link waarmee je kunt inloggen en het webinar thuis achter je computer (of tablet/smartphone) kunt volgen. Je kunt deelnemen zonder zelf in beeld te zijn. Na het webinar ontvang je een link met de opname zodat je het webinar ook later nog kunt terugkijken! Graag tot dan!

Van harte welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is het thema liefdesbang, de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst, en voor wie de liefde een uitdaging is, is welkom bij dit webinar. Je hoeft het boek niet vooraf gelezen te hebben.

Welkom!

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.