Webinar Moederwond

Wil jij weten wat een moederwond precies is én hoe je er van heelt? Op 12 mei 2024 van 19:00-21:00 geef ik in samenwerking met Holistik het ‘Webinar Moederwond’ met dit keer de nadruk op het helen van de moederwond.

Als je 12 mei verhinderd bent is dat geen probleem. Je kunt het webinar achteraf op je eigen tijd terugkijken.

Een moederwond (en/of vaderwond) heeft als gevolg dat je onveilig gehecht raakt en je hart en/of bekken geblokkeerd raken. Dit heeft grote gevolgen voor je vermogen om je te verbinden met een partner. In het webinar vertel ik je over de moederwond en het effect daarvan op liefdesrelaties.

Wat gaan we doen in dit webinar?

Na het deelnemen aan dit webinar:

• Weet je wat een moederwond is en over wie dat gaat;
• (Her)ken je de dynamiek tussen jou en je moeder in liefdesrelaties;
• Weet je welke categorieën verwonde moeders er zijn;
• Heb je inzichten en tools gekregen om jouw moederwond te helen;
• Heb je via een helende meditatie je eerste stap naar heling gezet.

De eerste 1,5 uur zal ik een talk geven, daarna zal er ongeveer een half uur ruimte zijn voor vragen.

Het webinar wordt gegeven via Zoom. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het webinar de Zoom link waarmee je het webinar via je computer/tablet/smartphone kunt volgen. Je kunt deelnemen zonder zelf in beeld te zijn.

Lukt het je niet om het webinar bij te wonen? Dat is geen probleem! Als je je inschrijft zul je namelijk achteraf een link ontvangen waarmee je het webinar kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt. Het webinar zal tot 31 augustus 2024 terug te kijken zijn.

Welkom!

Webinar Moederwond

Is de lezing die jij graag wilt volgen vol of heb je de datum gemist?

Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Online training Moederwond

Zelf aan de slag?
Wil je zelf aan de slag met het helen van jouw moederwond zodat deze niet langer jouw liefdesrelaties (en andere belangrijke relaties) saboteert? Dan is er nu voor jou deze online training Moederwond: ‘Heel je moederwond én je (liefdes)relaties!’

We bieden de online training Moederwond aan voor € 197.

Inschrijven

Wat ben ik ongelofelijk blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Jouw verhaal bij het KUKURU Webinar over de moederwond afgelopen weekend was prachtig. Zoveel herkenning. Ik heb gelijk de gratis lessen aangevraagd en het sprak mij zo enorm aan dat ik nu je online training Liefdeskunst volg. Gisteravond meteen begonnen. Het geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel en gelijk een houvast. Ik kan nu met kleine stapjes weer mijzelf terugvinden en leren ‘voelen’ wat voor mij goed is. Heerlijk om aan mijzelf te werken en heel mooi, ik kan het ook weer aan mijn dochter doorgeven, bewust en onbewust.
Dank, dank, dank!

Louise

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.