Webinar ‘Hoe de moederwond jouw liefdesrelaties saboteert’

Bij het online Kukuru event over verbinding heb ik een presentatie gegeven over ‘Hoe de moederwond jouw liefdesrelaties saboteert’. Daar heb ik veel positieve reacties op gekregen. Daarom geef ik op zaterdag 11 juni 2022 van 10:30 tot 12:00 uur opnieuw een webinar over dit thema.

Wat gaan we doen in dit webinar?

In dit webinar beantwoord ik de volgende vragen:

• Wat is de moederwond?
• Wat zijn de gevolgen?
• Wat is het effect op liefdesrelaties?
• Hoe kun je de moederwond helen?

Het webinar wordt gegeven via Zoom en vindt plaats op zaterdag 11 juni van 10:30 – 12:00 uur. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het webinar de Zoom link waarmee je het webinar via je computer/tablet/smartphone kunt volgen. Je kunt deelnemen zonder zelf in beeld te zijn. Na het webinar ontvang je een link met de opname zodat je het webinar ook later nog kunt terugkijken! Graag tot dan!

Wat ben ik ongelofelijk blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Jouw verhaal bij het KUKURU Webinar afgelopen weekend was prachtig. Zoveel herkenning. Ik heb gelijk de gratis lessen aangevraagd en het sprak mij zo enorm aan dat ik nu je online training Liefdeskunst volg. Gisteravond meteen begonnen. Het geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel en gelijk een houvast. Ik kan nu met kleine stapjes weer mijzelf terugvinden en leren ‘voelen’ wat voor mij goed is. Heerlijk om aan mijzelf te werken en heel mooi, ik kan het ook weer aan mijn dochter doorgeven, bewust en onbewust.
Dank, dank, dank!

Louise

Van harte welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is het thema liefdesbang, de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst, en voor wie de liefde een uitdaging is, is welkom bij dit webinar. Je hoeft het boek niet vooraf gelezen te hebben.

Welkom!

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.