Webinar ‘Hoe de moederwond jouw liefdesrelaties saboteert’

In samenwerking met Inspirerend Leven geef ik op Valentijnsdag een webinar over de moederwond. De moederwond heeft namelijk alles te maken met de liefde!

Een moederwond (en/of vaderwond) heeft als gevolg dat je onveilig gehecht raakt en je hart en/of bekken geblokkeerd raken. Dit heeft grote gevolgen voor je vermogen om je te verbinden met een partner. In het webinar vertel ik je over de moederwond en het effect daarvan op liefdesrelaties.

Wat gaan we doen in dit webinar?

In dit webinar beantwoord ik de volgende vragen:

• Wat is de moederwond?
• Wat zijn de gevolgen?
• Wat is het effect op liefdesrelaties?
• Hoe kun je de moederwond helen?

Het eerste uur zal ik een talk geven, daarna zal er ongeveer een half uur ruimte zijn voor vragen.

Het webinar wordt gegeven via Zoom. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het webinar de Zoom link waarmee je het webinar via je computer/tablet/smartphone kunt volgen. Je kunt deelnemen zonder zelf in beeld te zijn.

Lukt het je niet om het webinar bij te wonen? Dat is geen probleem! Als je je inschrijft zul je namelijk achteraf een link ontvangen waarmee je het webinar kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Wat ben ik ongelofelijk blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Jouw verhaal bij het KUKURU Webinar over de moederwond afgelopen weekend was prachtig. Zoveel herkenning. Ik heb gelijk de gratis lessen aangevraagd en het sprak mij zo enorm aan dat ik nu je online training Liefdeskunst volg. Gisteravond meteen begonnen. Het geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel en gelijk een houvast. Ik kan nu met kleine stapjes weer mijzelf terugvinden en leren ‘voelen’ wat voor mij goed is. Heerlijk om aan mijzelf te werken en heel mooi, ik kan het ook weer aan mijn dochter doorgeven, bewust en onbewust.
Dank, dank, dank!

Louise

Van harte welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is het thema liefdesbang, de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst, en voor wie de liefde een uitdaging is, is welkom bij dit webinar. Je hoeft het boek niet vooraf gelezen te hebben.

Welkom!

Webinar moederwond

14-2-2023
Online
25,00
Nog 64 plaats(en)

LK-WEBINAR-MOEDERWOND-3
Datum: 14-2-2023
Locatie: Online, (Zoom), , ,
Door: Hannah Cuppen
Tijd: 20:00 - 21:30
Prijs: 25,00 (BTW-vrijgesteld)

Lukt het je niet om het webinar bij te wonen? Dat is geen probleem! Als je je inschrijft zul je achteraf een link ontvangen waarmee je het webinar kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Is de lezing die jij graag wilt volgen vol of heb je de datum gemist?

Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.