Webinar ‘Hoe de moederwond jouw liefdesrelaties saboteert’

Op veler verzoek geef ik nogmaals dit webinar. Een moederwond (en/of vaderwond) heeft als gevolg dat je onveilig gehecht raakt en je hart en/of bekken geblokkeerd raken. Dit heeft grote gevolgen voor je vermogen om je te verbinden met een partner. In het webinar vertel ik je over de moederwond en het effect daarvan op liefdesrelaties.

Lukt het je niet om het webinar bij te wonen op 1 oktober van 10:30-12:00? Dat is geen probleem! Als je je inschrijft zul je namelijk achteraf een link ontvangen waarmee je het webinar kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Wat gaan we doen in dit webinar?

In dit webinar beantwoord ik de volgende vragen:

• Wat is de moederwond?
• Wat zijn de gevolgen?
• Wat is het effect op liefdesrelaties?
• Hoe kun je de moederwond helen?

Het webinar wordt gegeven via Zoom en vindt plaats op zaterdag 1 oktober van 10:30 – 12:00 uur. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het webinar de Zoom link waarmee je het webinar via je computer/tablet/smartphone kunt volgen. Je kunt deelnemen zonder zelf in beeld te zijn. Na het webinar ontvang je een link met de opname zodat je het webinar ook later nog kunt terugkijken! Graag tot dan!

Wat ben ik ongelofelijk blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Jouw verhaal bij het KUKURU Webinar over de moederwond afgelopen weekend was prachtig. Zoveel herkenning. Ik heb gelijk de gratis lessen aangevraagd en het sprak mij zo enorm aan dat ik nu je online training Liefdeskunst volg. Gisteravond meteen begonnen. Het geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel en gelijk een houvast. Ik kan nu met kleine stapjes weer mijzelf terugvinden en leren ‘voelen’ wat voor mij goed is. Heerlijk om aan mijzelf te werken en heel mooi, ik kan het ook weer aan mijn dochter doorgeven, bewust en onbewust.
Dank, dank, dank!

Louise

Van harte welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is het thema liefdesbang, de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst, en voor wie de liefde een uitdaging is, is welkom bij dit webinar. Je hoeft het boek niet vooraf gelezen te hebben.

Welkom!

1-10-2022
Online
15,00
Voltooid

LK-WEBINAR-MOEDERWOND-2
Datum: 1-10-2022
Locatie: Online, (Zoom), , ,
Door: Hannah Cuppen
Tijd: 10:30 - 12:00
Prijs: 15,00 (BTW-vrijgesteld)

Ben je al deelnemer aan de online training Liefdeskunst?

Als deelnemer aan de online training Liefdeskunst krijg je 50% korting voor dit webinar en heb je daarover een aparte mail ontvangen.

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.