Vervolggroep Liefdesbang voor mannen

Verlang jij als man naar een gelijkwaardige liefdesrelatie waarin je zowel krachtig als kwetsbaar kan en mag zijn? Veel mannen kennen het dat hun vader fysiek, emotioneel of spiritueel afwezig was. Het gevolg daarvan is dat je de verbinding met een wezenlijk stuk met jezelf mist en daardoor te weinig autonomie ervaart in de verbinding naar vrouwen. Je gaat jezelf wegcijferen, opblazen of het alleen doen. Mannen kunnen niet zonder het contact, de steun en vriendschap met andere mannen. In dat contact kun je leren rusten en ontspannen, de verbinding met jezelf herstellen en leren om zowel krachtig als kwetsbaar te zijn. Een essentiële basis om de beweging te maken naar de andere sexe.

Wat is het doel van de training?

Tijdens deze vervolggroep voor mannen kun je voelen en ervaren wat het werkelijke contact met andere mannen voor jou kan betekenen en hoe je dat kan helpen om stappen te zetten om beschikbaar te worden voor de liefde naar jezelf en anderen.

Aan het einde van deze training:

• Heb je je hart als ingang voor contact leren kennen en verdiepen
• Heb je ervaren hoe het is om in contact te zijn met andere mannen vanuit liefdesenergie
• Heb je ervaren wat de veiligheid van een groep mannen jou kan bieden
• Ben je je bewust hoe jij omgaat met gevoelens van angst en verdriet en hoe jij je daarmee kan isoleren van anderen
• Weet je het belang van gezonde hechting met andere mannen
• Heb je ervaren hoe het is om je plek in de ordening aan te nemen in relatie tot andere mannen in je eigen geschiedenis (broers, vaders, voorvaders)
• Heb je ervaren hoe belangrijk het is om los te komen van je moeder en beschikbaar te worden voor een vrouw/man in een liefdesrelatie

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is voor alle mannen die de introductietraining en daarnaast de vervolg- of jaartraining hebben gedaan! Of je nu in een relatie zit of niet, welke seksuele geaardheid je ook hebt. Je bent van harte welkom!

Het is voor mannen die hun eigen weg willen vinden om de liefdesbange dynamiek te doorbreken, het zelfonderzoek aan willen gaan met hun verlatingsangst en bindingsangst en bereid zijn dit met andere mannen te delen waarin ruimte is voor zowel kwetsbaarheid als kracht.

We hebben de intentie om met een groep mannen een doorlopende groep te vormen, die met elkaar de thema’s en de frequentie/duur van bijeenkomsten bepalen. Deze tweedaagse training kan daar een begin van zijn.

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland.

Zit de training die jij graag wilt volgen vol?

Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.