Supervisie Liefdeskunst

Liefdesbang is voor velen een levensthema. Met de introductietraining en de vervolgtraining of de jaartraining heb je waardevolle tools in handen gekregen om je nieuwe liefdespassen te gaan oefenen. Zoals met alles wat we moeten leren gaat dat met vallen en opstaan. Met deze supervisiecyclus krijg je de mogelijkheid om je persoonlijke vragen in te brengen of wat je nog dieper in jezelf wilt onderzoeken.

Wat is het doel van de training?

De supervisie bestaat uit een cyclus van een aantal losse dagen verspreid over een periode van een jaar. Je geeft je op voor al deze dagen, dus niet voor een losse dag. Zo heb je over een periode van een jaar een aantal dagen waarop je kunt terugvallen om verder te leren en te oefenen in deze thematiek. Vanuit de deelnemers worden vragen ingebracht die op dat moment spelen zodat het is afgestemd op de toepassing in het dagelijks leven.

Voor wie is deze training bestemd?

Deze supervisie is voor iedereen die de introductietraining én vervolgtraining liefdesbang of jaartraining heeft gevolgd.

Wat wordt er van je verwacht?

Voor deze supervisie wordt er geen studiebelasting van je verwacht in de zin van lezen of studeren, maar nodigt de training uit tot een verdieping in zelfreflectie, oefenen en integreren van het geleerde.

Supervisie Liefdeskunst

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland.

Zit de training die jij graag wilt volgen vol?

Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Haar werkwijze is persoonlijk, iedere deelnemer is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen proces, daarbij ze wel in de gaten houdt of eenieder voldoende aan bod komt. Ik heb de ervaringsgerichtheid van de training als zeer prettig ervaren. De sfeer in de trainingen en tijdens de supervisie was warm en veilig. Daardoor durfde ik me over te geven en durfde ik ook die doodenge situaties aan te gaan en te doorleven. Als ik dan na een training of supervisie dag naar huis reed, voelde ik meer ruimte en vrijheid in mezelf.

Hannah-dag. Zo noem ik dat nu thuis. Werken met Hannah voelt als even je klok gelijk zetten en realiseren wat er speelt. Ruimte maken om aan de slag te gaan met waar je mee zit en wat je voelt. Hannah stelt de juiste vragen en ze vraagt door. Ze gaat de confrontatie met je aan, met je verleden, je toekomst, je wensen en je angsten. Dat is niet eng maar wel spannend en dat doe je samen, onder deskundige begeleiding. Hannah besteedt ruim voldoende aandacht aan onderwerpen die bij je spelen om je liefdesbang te verminderen. Maar ook in de processen van de anderen in de groep herken je jezelf en doe je actief mee. Na de sessie ga je naar huis met een dieper inzicht in jezelf. Niet zweverig, niet zakelijk, maar gewoon wie je bent.
Bram

Als ik naar een ‘Hannah dag’ ga denk ik altijd dat ik er eigenlijk wel ben, dat zo’n dag niet veel toegevoegde waarde meer zal hebben. En als ik er vandaan kom realiseer ik me hoeveel er nog zat en waarschijnlijk nog zit. De eerste dagen na een training werkt het altijd nog enorm door en daarna ervaar ik de verlichting en groei. Iedere keer worden er weer nieuwe puzzelstukjes goed gelegd. Iedere keer weer een heerlijke ervaring. Door het werken met Hannah heeft mijn ontwikkelde bewustzijn mijn leven niet perse makkelijker gemaakt maar absoluut mooier.
Hanneke

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.