Online training Liefdeskunst 2

‘Doorbreek de liefdesbange dans’ is het tweede deel van de hele online training Liefdeskunst. Elke les bestaat uit een introductievideo, verdieping – en schrijfopdrachten, soms aangevuld met een visualisatie of meditatie.

Wat leer je in deze training?

• Je leert alles over achterdeurtjes in de liefde en hoe dit werkt voor mensen met verlatingsangst en mensen met bindingsangst.
• Je krijgt inzicht in het ontstaan van afhankelijkheidsrelaties en hoe ‘verborgen contracten’ daarin een rol spelen.
• Je leert je saboteur te ontmaskeren zodat deze je niet meer belemmert in de liefde.
• Je leert hoe je je slachtofferschap kunt ombuigen naar eigenaarschap en hoe je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en je eigen geluk in de liefde.

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor iedereen die zich uit de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst wil bevrijden en die zichzelf de kans op beschikbare liefde wil geven. Het leert je hoe je vanuit zelfliefde gelijkwaardige, wederkerige en intieme verbindingen kunt aangaan en onderhouden ongeacht of je single bent, net verliefd of in een lange relatie zit.

Belangstelling voor de online training?

Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan hier (vrijblijvend) in op de wachtlijst.

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.