Online training Liefdeskunst 1:

‘Een liefdesvrij perspectief’

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die zich uit de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst wil bevrijden en die zichzelf de kans op beschikbare liefde wil geven. Het leert je hoe je vanuit zelfliefde gelijkwaardige, wederkerige en intieme verbindingen kunt aangaan en onderhouden ongeacht of je single bent, net verliefd of in een lange relatie zit.

Wat leer je in deze training?

• Je gaat diepgaander contact maken met jouw liefdesbang.
• Je krijgt inzicht en bewustwording in het verschil van liefdesbang en liefdesvrij.
• Je gaat jouw liefdesvrije perspectief ontdekken en verder ontwikkelen.
• Je leert de polen verlatingsangst en bindingsangst in jezelf beter kennen.
• Je wordt je bewust van terugkerende patronen in de liefde.
• Je wordt eigenaar van jouw helingsproces.
• Je bepaalt waar je naartoe wil en ontdekt jouw liefdespotentieel.

Aan de slag met de online training?

We bieden deze online training aan voor € 57.

Ik begin vandaag!

Overzicht en veelgestelde vragen

De gehele online training Liefdeskunst bestaat uit 7 losse trainingen. Deze lopen gelijk aan de 7 delen uit het werkboek Liefdeskunst, die elkaar in een logische opbouw opvolgen.

Bekijk overzicht en veelgestelde vragen

De online training Liefdeskunst heb ik als zeer toegankelijk en professioneel ervaren.
De thema’s komen tot leven en de werkvormen zijn prettig en laagdrempelig. Door de persoonlijke video’s komt het echt binnen en voel ik mij uitgenodigd om hierin naar mezelf te kijken. Een waardevolle combinatie van theorie en zelf aan de slag gaan.
Marcel

Ik kwam erachter dat liefdeskunst uitgebracht was, heb het boek gekocht en mezelf tevens ingeschreven voor de training liefdesbang. Echter kwam ik de online module tegen, het heeft me zoveel meer inzicht en verdieping gegeven, nog meer dan het boek. Hoewel je aangeeft dat de online modules de digitale versie van het boek Liefdeskunst zijn, vind ik dat een understatement, het is zoveel meer! Ik kijk erg uit naar de volgende modules. Heel veel dank, er is een lichtpuntje gekomen dat me vertrouwen geeft dat ik ooit liefdesvrij door het leven mag gaan.
Mieke

Op luchtige en creatieve wijze maakt Hannah je vertrouwd met een diepgaand thema en laat je ontdekken hoe je hier zelf in staat en wat je kunt doen om de liefdesbange dans te doorbreken. Een MUST-DO voor iedereen die worstelt in de liefde, of je nu single bent of een relatie hebt.
Renate

Dit is precies wat ik zocht; Een leerzame training waarin een beladen thema begrijpelijk en toegankelijk wordt en waarin je je eigen ontdekkingstocht van liefdesbang naar liefdesvrij kunt maken.
Helene

Aan de slag met de online training?

We bieden deze online training aan voor € 57.

Ik begin vandaag!

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.