Online Training Liefdeskunst 1

Vanaf 7 mei kun je deel 1 van de online training Liefdeskunst verwachten. De training ‘Een liefdesvrij perspectief’ is het eerste deel van in totaal 7 online trainingen. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de wachtlijst.

Wat is het doel van deze training?

De online training Liefdeskunst bevat video’s met persoonlijke uitleg van Hannah, audiofragmenten met visualisaties en meditaties, opdrachten en oefeningen om zelf aan de slag te kunnen met het overwinnen van jouw liefdesbange dynamiek. Op deze manier kun je van binnenuit stappen zetten naar beschikbare liefde. Wil je liefdesbange afhankelijkheidsrelaties voorgoed achter je laten en je openen voor échte verbinding met jezelf én anderen, dan helpt deze online training om je stap voor stap te begeleiden in dit proces.

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor iedereen die zich uit de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst wil bevrijden en die zichzelf de kans op beschikbare liefde wil geven. Het leert je hoe je vanuit zelfliefde gelijkwaardige, wederkerige en intieme verbindingen kunt aangaan en onderhouden ongeacht of je single bent, net verliefd of in een lange relatie zit.

Belangstelling voor de online training?

Vanaf 7 mei kun je het training van de online training verwachten. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan hier (vrijblijvend) in op de wachtlijst.

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.