Masterclass Liefdeskunst

De Masterclass Liefdeskunst bestaat uit een uitgebreide lezing over Liefdesbang. Je krijgt diepgaande uitleg over hoe de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst in elkaar zit én wat er voor nodig is om hiervan te helen. Daarna gaan we ervaringsgericht aan de slag en maken we een begin om deze ongezonde dynamiek te doorbreken. Lees hieronder meer.

Waar gaat deze masterclass over?

 

Lezing Liefdesbang

Hoe zit jij in je relatie? Of heb je geen relatie? Of heb je meerdere relaties gehad en bleek het telkens toch niet dàt te zijn waarnaar je op zoek was of waarnaar je nog steeds op zoek bent. Liefdesbang gaat over mensen bij wie het steeds mis loopt in de liefde.

‘Ik wil wel, maar…’
De manier waarop we geleerd hebben ons te hechten bepaalt hoe we dat later doen in partnerrelaties. Zo zijn er mensen die graag een relatie willen maar waarbij de ander zich steeds terugtrekt. Of mensen die keer op keer verliefd worden op iemand die al een partner heeft of die zelf de neiging hebben de ander op afstand te houden net als die voor hen wil gaan. Of mensen die wel een relatie hebben, maar hierin niet de intimiteit of wederkerigheid vinden waaraan ze behoefte hebben.

Verlatingsangst en bindingsangst
Als je steeds opnieuw in dit soort situaties belandt herhaal je een oeroude dans: de dans van verlatingsangst en bindingsangst. Veel mensen, of ze nu single zijn of een relatie hebben, herkennen zich in deze ‘liefdesbange’ dans.
Het thema is universeel en daarmee leerzaam voor iedereen.

De interactieve lezing geeft antwoord op de vragen:

• Waarom trekken mensen met verlatingsangst juist mensen aan met bindingsangst?
• Wat ligt er onder de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst?
• Wat is ervoor nodig om deze dans te doorbreken?
• Hoe wordt je (weer) beschikbaar voor de liefde.

 

Ervaring Liefdeskunst

Liefdeskunst is het lang verwachte werkboek bij de bestseller Liefdesbang. Het is een verdiepend werkboek vol concrete handvatten voor mensen die zich uit de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst willen bevrijden en die zichzelf de kans op beschikbare liefde willen geven. Het leert je hoe je vanuit zelfliefde gelijkwaardige, wederkerige en intieme verbindingen kunt aangaan en onderhouden ongeacht of je single bent, net verliefd of in een lange relatie zit.

‘Van binnenuit’

Liefdeskunst staat vol opdrachten, oefeningen, visualisaties en meditaties die je een dieper inzicht geven in jezelf en je liefdespatronen en die je helpen om van binnenuit stappen te zetten in je ontwikkeling naar beschikbare liefde. Wil je liefdesbange afhankelijkheidsrelaties voorgoed achter je laten en je openen voor échte verbinding met jezelf én anderen, dan neemt dit boek je stap voor stap liefdevol bij de hand en kun je op ieder gewenst moment zelf aan de slag.

Aan de slag…

Tijdens de Masterclass gaan we ervaringsgericht aan de slag met eerste ervaringen uit Liefdeskunst om een verdiepende stap te zetten. In het voelen en ervaren ligt de sleutel uit deze dynamiek.

Van harte welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is het thema liefdesbang (verlatingsangst en bindingsangst) en voor wie de liefde een uitdaging is, is welkom bij deze Masterclass. Je hoeft het boek niet vooraf gelezen te hebben.

 

Masterclass Liefdeskunst

Door de Covid-19 zijn wij genoodzaakt om het aantal deelnemers voor de masterclass te beperken tot maximaal 25 mensen.
Je kunt je wel nog aanmelden voor het live webinar. Via streaming worden de beelden van de masterclass in De Hoorneboeg gedeeld.

Masterclass Liefdeskunst

Is de lezing die jij graag wilt volgen vol of heb je de datum gemist?

Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.