Liefdesroepreis Peru

Er bestaat geen mooiere plek om de Liefdesroeptraining (intro en vervolg) te volgen dan op Ninos del Arco Iris waar het liefdesroep–zaadje is ontstaan. Een vruchtbare bodem voor mensen die open staan voor het leven van hun liefdesroep! Tijdens deze reis ga je de kracht van je hartsverlangen maximaal ervaren. We bieden je tal van ervaringen waarmee je jezelf kan ontmoeten in je diepste verlangen – je liefdesroep – maar ook de tegenkracht die je afhoudt van je essentie. We laten ons inspireren door de prachtige natuur van de Andes.

Bekijk hier ervaringen van deelnemers

Ga je mee op liefdesroepreis?

Lees hier de uitgebreide informatie en voel of dit het moment is voor jou om JA te zeggen tegen de roep van je hart!

Download de flyer

Het project: Niños del Arco Iris

Wat is het doel van de reis?

We leven in een spannende tijd. Als mensheid hebben we ons enorm ontwikkeld en velen hebben het materieel nog nooit zo goed gehad. Steeds meer mensen komen echter tot het bewustzijn dat deze levenswijze gepaard gaat met grote schade aan mensen, dieren en het milieu. Wij geloven erin dat we als mensheid tot zoveel meer in staat zijn. Er is nog zoveel verborgen potentieel in mensen en organisaties wat tot uitdrukking kan komen als we de sprong van angst naar liefde maken, zodat we allemaal kunnen leven in overvloed, in harmonie met de natuur, vanuit eenheid en moeiteloosheid. Om deze stap als mensheid te maken hebben we veel mensen nodig die leven vanuit een hart-gedragen bewustzijn (liefde) die hun liefdesroep volgen.

Hannah en Marc willen met deze Liefdesroep-reis een voedingsbodem creëren waarin mensen geïnspireerd worden om te leven vanuit een hart-gedragen bewustzijn en om hun Liefdesroep in de wereld te zetten. Zij begeleiden hun deelnemers bij de transformatie van angst naar liefde.

Deze transformatie draagt bij aan:
• Het type (persoonlijk) leiderschap dat nodig is om onze samenleving weer sociaal en ecologisch duurzaam in te richten en om de verborgen potentie in mensen en organisaties tot hun volste recht te laten komen.

• Het vergroten van het bewustzijn dat de natuur en de mensheid ten diepste verbonden zijn. Alles en iedereen is met elkaar verbonden.

Het programma in Peru bestaat uit 8 dagdelen training afgewisseld met verschillende bezoeken aan bezienswaardigheden in de omgeving:

• Zaterdag: reisdag – overnachting Lima
• Zondag: aankomst project / training (Inspiratie)
• Maandag: : rondleiding project / training (Transformatie)
• Dinsdag: training / training (Transformatie)
• Woensdag: uitje / training (Creatie)
• Donderdag: training (Creatie) / uitje
• Vrijdag: bezoek Machu Picchu
• Zaterdag: training (Manifestatie) / uitje
• Zondag: training (Manifestatie) / afscheidsritueel
• Maandag: Vlucht Cuzco-Lima / facultatief middagprogramma / terugvlucht
• Dinsdag: aankomst Nederland

Voor wie is deze reis bestemd?

Deze exclusieve reis is bedoeld voor mensen die de stap van angst naar liefde willen maken, die hun persoonlijke bijdrage willen leveren aan het creëren van een hartgedragen bewustzijn.

We richten ons op mensen die dat in hun persoonlijke leven willen doen maar ook op ondernemers/managers die hun bedrijf of organisatie op een hoger plan willen tillen en hun missie vanuit liefde willen vormgeven.

De grootte van de groep bestaat uit maximaal 12 personen. De groep is een inspiratiebron omdat je met gelijkgestemden bent, mensen die vanuit hun hart en bestemming willen leven.

Naar Peru met Hannah en Marc heb ik ervaren als een hele bijzondere, intensieve en waardevolle persoonlijke reis. Ik heb mijzelf weer aangeraakt en ben letterlijk en figuurlijk offline geweest. Het heeft mij zoveel helderheid en rust gegeven. Een hernieuwde kennismaking met mijn innerlijke en een persoonlijke verdieping. Een echte aanrader!
Marga

Liefdesroepreis Peru

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland.

Zit de training die jij graag wilt volgen vol?

Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

De overweldigende natuur

Kleurrijke mensen

Culinair Peru

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.