Lezing Liefdesroep

Doe jij de dingen die er werkelijk toe doen? Heb je een diep verlangen maar stel je het steeds uit? Leef je het talent waarvoor jij geboren bent of heb je de neiging om vast te houden aan wat je hebt terwijl er iets van binnen je roept?
Liefdesroep is het verlangen van je ziel om je volle potentie te leven. Het vraagt moed en overgave dat pad op te gaan omdat je jezelf ontmoet in je diepste angsten. De keerzijde daarvan is dat je ook je grootste talent ontgint. Je liefdesroep legt niet alleen je schaduw bloot, maar brengt ook de parel aan het licht die daarin geslepen wordt.

Ten diepste hebben we allemaal de behoefte om ons verbonden te voelen met onszelf en anderen én de behoefte om ons volledige potentieel te kunnen leven. Je volle potentieel leven is worden wie je echt bent. Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen? Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten? Welke parel in jou wil geslepen worden? Wil jij voluit stralen?

Waar gaat deze lezing over?

Hoe vaak hoor je het niet: ik zou graag mijn passie volgen maar ik ben bang dat ik er niet van kan leven. Ik zou graag van mijn talent mijn werk maken maar ik voel me daar niet zeker genoeg in. Als je werkelijk je hart volgt kan de angst voor tekort ervoor zorgen dat je je vastklampt aan zekerheden en veiligheden maar is dat terecht? We hebben allemaal de potentie om van een rups te transformeren in een vlinder maar niet iedereen wordt een vlinder. Veel mensen blijven die rups.

Ons diepste geloof in het leven zullen we weerspiegeld krijgen. Als we vanuit angst kijken zien we alleen maar beperkingen en denken we dat we alleen door hard werken ons verlangen vervuld kunnen krijgen. Dit terwijl er een veld is van onbegrensde mogelijkheden waarop we kunnen aansluiten. Een veld van liefde waardoor alles moeiteloos gaat stromen en het universum voor ons gaat werken. De natuur steunt ons onvoorwaardelijk en zonder oordeel. De vraag is: Hoe kunnen wij daarop aansluiten?

Het doel van de lezing is het inzicht en de bewustwording te vergroten op vragen als:
• Wat zijn de wetmatigheden van een liefdesroep?
• Wat betekent de transformatie van angst naar liefde?
• Hoe kun je de vlinder worden die in je opgesloten zit?
• Hoe word je de held in je eigen leven?
• Hoe werken de natuurlijke principes?
• Hoe creëer je de grootste vervulling in je leven?

Van harte welkom!

Iedereen is welkom die interesse heeft in het vinden en volgen van je hartsverlangen, het leven van je bestemming en de werking van universele principes.

Lezing Liefdesroep

Is de lezing die jij graag wilt volgen vol of heb je de datum gemist?

Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Wil je een lezing organiseren?

Wil jij dat ik een lezing kom geven over Liefdesbang of Liefdesroep of past dat als onderdeel van je event, congres of festival, dan ontvang ik graag een mail met je vraag.
Dank!

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.