Introductietraining Liefdesroep

De liefdesroep is het verlangen van je ziel om je volle potentie te leven. Het vraagt moed en overgave dat pad op te gaan omdat je jezelf ontmoet in je diepste angsten. De keerzijde daarvan is dat je ook je grootste talent ontgint. Je liefdesroep legt niet alleen je schaduw bloot, maar brengt ook de parel aan het licht die daarin geslepen wordt. Ten diepste hebben we allemaal de behoefte om ons volledige potentieel te kunnen leven. Je volle potentieel leven is worden wie je echt bent. We staan allemaal voor de keuze tussen angst of liefde. Wil je een rups blijven of de vlinder worden die in je opgesloten zit? Deze wereld heeft vlinders nodig. Heb je de moed om je oude huid los te laten en de liefde die zich via jou wil manifesteren vleugels te geven?

• Geloof je erin dat jij het verschil kan maken?
• Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen?
• Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten?
• Welke parel in jou wil geslepen worden?
• Wil jij voluit stralen?

Wat is het doel van de training?

Met de Liefdesroeptraining willen we een inspiratievolle voedingsbodem creëren die jou helpt de sprong van angst naar liefde te maken zodat je kan worden wie je echt bent!

De training biedt een verdiepende ervaring op het boek Liefdesroep. Tijdens de training lopen we alle fasen van de liefdesroepcirkel door. Tijdens de Introductietraining lopen we de inspiratiefase en de transformatiefase door en tijdens de Vervolgtraining lopen we de creatiefase en manifestatiefase door en sluiten af met de integratiefase.

De Introductietraining Liefdesroep bestaat uit twee dagen. Tijdens deze trainingsdagen gaan we aan de slag met de inspiratiefase en transformatiefase uit de Liefdesroepcirkel.

Inspiratiefase:

Wat is je grootste droom, je diepste verlangen, je liefdesroep?
Aan het einde van de training:
• Heb je contact gemaakt met je diepste hartsverlangen.
• Heb je meer inzicht gekregen in jouw essentie c.q. volle potentieel en daarmee jouw unieke bijdrage aan de wereld.
• Ben je geïnspireerd om het pad van je liefdesroep te volgen.
• Weet je waar je staat in de liefdesroepcirkel.
• Heb je de eerste stappen van angst naar liefde gezet.
• Heb je je tekorten omgezet in overvloed.

Transformatiefase:

Wat heb je te overwinnen?
Aan het einde van de training:
• Heb je meer zicht op je schaduw en hoe je die kunt transformeren naar een bron van kracht.
• Heb je geleerd om je verticale verbinding te versterken.
• Heb je ervaren hoe je kleine-ikje ten diensten kan staan van je liefdesroep.
• Weet je wat je hulpbronnen zijn.
• Ben je bewust van de betekenis van je emoties en hoe je daarmee je energie kan optimaliseren voor je liefdesroep.

Voor wie is deze training bestemd?

Je bent van harte welkom als je geïnspireerd wilt worden om jouw hartsverlangen te ontdekken, te onderzoeken, te volgen en te leven. Wij gaan ervan uit dat je het boek Liefdesroep gelezen hebt zodat we ons kunnen richten op de verdiepende ervaring.
Je hoeft je liefdesroep nog niet te kennen of te weten.

Agenda

Er zijn op dit moment geen live trainingen gepland, maar je kunt meedoen aan de online training Liefdesroep.

Lees meer

 

De training sloot haarfijn aan op het boek. Het heeft mij een diepere verbinding met mijn Liefdesroep gebracht door het ervaren en naar buiten mogen brengen van mijn grootste verlangen. Ik heb meer helderheid in mijn proces gekregen waardoor ik met meer verbinding en moed mijn Liefdesroep in de wereld kon zetten. Met veel liefde en creativiteit heb ik mijn praktijk verder vormgegeven in combinatie met mijn moederschap. De ontmoeting met andere mensen met een Liefdesroep heeft me enorm geïnspireerd en gesteund om verder op mijn Liefdesroeppad te gaan. Hannah en Marc nemen je op een zeer warme, persoonlijke en liefdevolle manier mee op het Liefdesroeppad door een grote variatie aan ervaringsgerichte oefeningen die zowel verdieping en meer concretisering van mijn Liefdesroep opleverde.
Liesbeth

Ik heb de training ervaren als thuiskomen. Een ontmoetingsplek waar ik in al mijn facetten aanwezig mocht zijn en waar mijn Liefdesroep ruimte kreeg en ik die stappen kon zetten die nodig waren.

Liesbeth

De training Liefdesroep heeft mij laten ontdekken dat ik deze al in grote delen van mijn leven leef. De uitdaging (of uitnodiging) die ik voelde in de training was ook om de gebaande paden af te gaan, de ogenschijnlijke veiligheid los te laten en uit mijn comfortzone te komen. Concreet betekende dat voor mij een deel van mijn vaste baan opzeggen om ruimte te krijgen. Doodeng maar ook zo inspirerend. De training deed mij weer voelen hoe graag ik mijn hart als kompas wil gebruiken en dat dat steeds weer betekent om echt te voelen. De verbinding met “medeliefdesroepers”, Hannah en Marc was inspirerend, veilig en dé ultieme basis om aan de slag te gaan. Krachtig vond ik dat de training steeds werd afgestemd en aangepast op de behoefte van individu en groep. Boek en training hebben mij intens geraakt en geïnspireerd!
Jeroen Martijn

Liefdesroep was precies het woord voor hetgeen ik vanbinnen voelde maar waarvan ik geen idee had hoe ik ermee om moest gaan. Dat is wat ik heel graag wilde maar niet durfde. Naar mezelf kijken, beslissingen durven nemen, gaan voor mijn eigen ideeën zonder me druk te maken over wat anderen daarvan zouden denken, durven ondernemen zonder mezelf te verliezen.

Jeanine

Tijdens de Introductietraining voelde ik me welkom en gaven Hannah en Marc mij het gevoel dat ik mezelf mocht zijn maar ook dat ik waardevol was voor de groep. Ieder was daar met eigen motivatie om te onderzoeken wat er zo belangrijk was maar nog niet tot uiting kon komen. Er wordt veel aandacht besteed aan terug naar jezelf gaan en erachter komen wat er in jou zit wat zo graag naar buiten wil komen en ook wat jou tegenhoudt om dat niet te doen. Door de oefeningen, opstellingen, meditaties en het luisteren naar de andere deelnemers kon ik mijn stappen zetten. Mijn bedrijf, Het Aandachtshuis, bestaat inmiddels een jaar. Ik doe nu wat ik vanbinnen voel en laat dit stromen zonder bang te zijn. Daar word ik ontzettend blij van. Ik durf mijn kennis en kunde te gebruiken om anderen te ondersteunen.

Jeanine

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.