Marc Bouwmeester

Ik ken Liefdesbang goed in mijn leven. Wat was ik onzeker in de liefde. In de tweede klas van de middelbare school ben ik het hele jaar super verliefd geweest op een meisje, maar ik had geen idee hoe ik het met haar moest aanleggen. Ik kon nergens anders aan denken en het was een wonder dat ik nog ben overgegaan. Het verdrietige eraan was dat ik het zo alleen heb gedaan. Ik heb mijn verliefdheid met niemand gedeeld, niet met mijn ouders, niet met mijn zus of broer, niet met mijn vrienden. Ik heb het allemaal in mezelf geprobeerd op te lossen. Op het thema intimiteit en seksualiteit zat zoveel schaamte, dat ik het niet durfde om daarmee naar buiten te komen. Deze onzekerheid heeft mij nog lang achtervolgd. Ik heb moeten leren om mezelf hierin onder ogen te zien en met mijn kwetsbaarheid tevoorschijn te komen. Ik moest de weg naar binnen maken en mijn gevoeligheid leren insluiten.

Over de buitenwereld heb ik als kind veel meegekregen. Mijn zelfstandigheid moest ik al vroeg ontwikkelen. Ik werd enorm gestimuleerd om te ontdekken, de wereld in te gaan en het maximale uit mezelf te halen. Dat heb ik ook veel gedaan en daar komt mijn avontuurlijke inslag en levenslust vandaan. Al jong dacht ik dat ik de wereld aankon, maar ik vergat daarin nogal eens mezelf mee te nemen. Het is een terugkerende uitdaging voor mij om de balans te vinden tussen mijn binnenwereld en de buitenwereld. Door mijn enthousiasme neem ik gemakkelijk te veel hooi op mijn vork. Het is belangrijk voor mij om genoeg tijd voor mezelf vrij te maken zodat ik mijn gevoelswereld kan meenemen.

Als je echt jezelf wordt, ben je het meest dienend aan het grotere geheel. Dat is het grootste geschenk wat je aan de wereld kunt geven.

We leven in een bijzondere tijd. We hebben het nog nooit zo goed gehad én de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan zijn nog nooit zo groot geweest. Net als Hannah heb ik de missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun eigen persoonlijke transitie te maken van angst naar liefde. Daarmee wil ik mijn bijdrage leveren om met elkaar een wereld te creëren van eenheid, overvloed, moeiteloosheid en leven in harmonie met de natuur.

Het werk van Hannah sluit daar naadloos op aan en ik heb grote bewondering hoe Hannah dat heeft opgeschreven in haar boeken en hoe zij dat in de wereld brengt. Ik vind het geweldig om daaraan te kunnen bijdragen als trainer bij:
- De Introductietraining Liefdesbang voor stellen.
- De Vervolgtraining Liefdesbang voor mannen.
- Introductie en vervolgtraining Liefdesroep en de Liefdesroep-reis naar Peru.
- En ik assisteer regelmatig bij de Introductie- en vervolgtraining Liefdesbang.

Hannah en ik hebben samen verschillende online trainingen ontwikkeld:
- Online training Liefdeskunst
- Online training Liefdesroep
- Online training Moederwond (coming soon)

Als liefdespartner van Hannah ben ik gaandeweg steeds meer bij het bedrijf van Hannah betrokken geraakt en sinds eind 2018 ben ik zakenpartner van Hannah geworden.

In mijn eigen praktijk als coach/therapeut kunnen mensen bij mij terecht voor:
- Individueel traject Liefdesbang
- Individueel traject Liefdesroep
- Relatietherapie

Naast mijn werk bij Hannah ben ik al meer dan 25 jaar actief binnen organisaties. Ik begeleid mensen en organisaties om voluit te leven en werken vanuit wie ze in de kern zijn.

Als begeleider, trainer en coach heb ik me professioneel geschoold via diverse opleidingen:
- ITIP: 3 jarige integrale psychologische opleiding
- Piet Weisfelt: opleidingen rondom pathologie en gezondheid in organisaties
- Phoenix: Systemisch werken en Professionele begeleiding van organisaties
- Piet Weisfelt, 1 jarige opleiding over Intimiteit en Seksualiteit
- Certified OBM practioner (VU), opleiding over gedragsverandering in organisaties
- Tantra voor stellen (Centrum voor Tantra)
- Opleiding tot HeartMath Therapeut
- Opleiding Appreciative Inquiry
- Mannengroepen (Ton van der Kroon, Ralph Nelissen)
- Vallei-orgasme voor mannen (Vallei)
- Making Love Retreat (Diana Puja & Michael Raja Richardson)
- Tantratraining (Centrum voor Tantra)
- Valleicoach (Vallei)

Locatie: Amersfoort
www.marcbouwmeester.nl

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.