Louise Vinke

Als dochter van een moeder, die op haar 3e door haar moeder (mijn grootmoeder) is verlaten en als adoptiemoeder van 2 Chinese dochters, weet ik aan beide kanten wat verlating en daarmee de moeite en de angst om je te verbinden betekent. Door de grote en heftige ervaringen van mijn moeder en dochters heb ik mijn eigen verhaal over verlating lange tijd in de schaduw geplaatst. Totdat ik in de soms lastige en pijnlijke dans met mijn man en dochters wist, dat ik mijn eigen verhaal en mijn eigen angst om verlaten te worden moest aankijken. In mijn werk als begeleider, coach en opsteller zijn mijn dochters en mijn moeder een belangrijke inspiratiebron. Zij hebben mij laten zien met al hun pijn en worstelingen hoe belangrijk een ‘thuis’ is. Welkom & verbinding zijn voor mij dan ook de wegwijzers in de ontmoeting en het werken met mensen. Het creëren van een plek/bedding, waar rust en ontspanning wordt ervaren, niemand hoeft alleen. Een plek waar lichtheid en zwaarte hand in hand gaan, door de tranen heen lachen. Ik ben diep geraakt door het werk van Hannah en hoe helend het is voor mensen als zij een nieuwe dans leren, die van liefdesbang naar liefdesblij.

Welkom & verbinding zijn voor mij de wegwijzers in de ontmoeting en het werken met mensen.

Al meer dan 20 jaar verbind en begeleid ik vanuit mijn praktijk mensen (en organisaties) in hun zoektocht naar essentie en eigenheid. Op een krachtige en liefdevolle manier richt ik me daarmee op vraagstukken rondom leven en werken. Mensen kunnen bij mij terecht voor:
• Persoonlijke begeleiding gericht op ontwikkeling, groei, zelfvertrouwen, verbinding met zichzelf & de ander.
• Begeleiding van groepen en organisaties (teams) o.a. gericht op ontwikkeling, samenwerken en verbindend & bezielend leiderschap.
Vragen kunnen spelen op het gebied van autonomie, zelfvertrouwen, zingeving, rouw, identiteit, relaties, stress, loopbaan, conflicten en keuzes maken. Ik creëer ruimte en een plek om het vermogen tot groei en het unieke wat in ieder mens aanwezig is te (her)ontdekken en te integreren in leven en werken. In mijn werk laat ik me leiden door de combinatie van hoofd, hart en buik/bekken. Ik werk liefdevol, respectvol, met lichtheid, concreet en scherp met de focus op essentie. Ik leef dit voor door mijn eigen verhalen, en daarmee mijn eigen kwetsbaarheid en kracht, te laten zien en in te zetten.

Ik ben een vrouw van de diepte en het water, opgegroeid op en aan ’t water. Het element water heeft een speciale betekenis voor mij in leven en werken. Het staat voor diepgang, stromen en verbinden. Er is een duidelijk verlangen om het leven door te geven, het weer te laten stromen en het verbinden daar waar het is gestopt. Steeds weer ben ik geraakt door de verhalen van mensen. Ik plaats de verhalen graag in een groter geheel, waardoor nieuwe wegen zichtbaar worden en mensen (meer) durven zijn in wat er is.

Ik heb mij als begeleider en opsteller professioneel geschoold via diverse opleidingen:
• Post HBO supervisie, coaching & andere begeleidingsvormen;
• Het Balkon: Psychopathologie;
• School voor Coaching: Mediation, Provocatief Coachen;
• Phoenix opleidingen: o.a. Systemisch werken, Persoonlijke begeleiding: Ambacht van het Hart, Vrouwelijk Leiderschap, Het Helende Verhaal, Professionele Begeleiding van Organisaties, Maskermaker, Relatietherapie, Eros in begeleiding;
• Bert Hellinger Instituut: Trauma in Organisaties;
• Parabel trainingen: in wezen ben je heel gebleven, omgaan met trauma, hechting als bron, verliesverwerking & rouw, luisteren met je ogen & verstaan met je hart, verdiepingstraining opstellingen en trauma;
• Kasteel de Schans: Tantra;
• Rebalancing;
• Buro van Laar: Masterclass Lichaamswijsheid.

Locatie: Veessen
www.lsvnk.nl

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.