Jan Bommerez

Jan Bommerez is al een lange tijd een grote inspiratiebron voor mij. Dat begon met zijn boek Door de bomen het bos zienOntdek de eenvoud onder de complexiteit in relaties en organisaties‘. Dat was voor mij destijds een bijbel, zoveel wijsheid in één boek!

Jan is auteur van vele boeken o.a. Hoe kun je een rups leren vliegen, Flow en de kunst van het zakendoen, Minder moeten, meer flow.

Bij het schrijven van mijn boek Liefdesroep was Jan één van mijn grootste inspiratiebronnen. Voor de lancering heb ik Jan geïnterviewd wat je in onderstaand filmpje kunt bekijken.

Het vergt een groeiend bewustzijn om door de verscheidenheid heen eerst de verbondenheid van alles met alles te zien en dan de eenheid die alles overstijgt en tegelijk in alles aanwezig is.

Ook heb ik beide workshops van Jan gevolgd die ik als ontzettend waardevol heb ervaren: Leren Loslaten en Moeiteloos leren leven. Aangezien Jan bezig is een boek te schrijven over trauma geeft hij de workshops niet meer live. Je kunt de workshop Leren Loslaten nu in een online video cursus volgen. Een prachtig pakket met waardevolle lessen in loslaten. Wil je eerst kennismaken? Dan kun je beginnen met 3 gratis lessen!

Ik ben heel dankbaar dat Jan op mijn levenspad is gekomen en dat ik hem persoonlijk heb mogen leren kennen.
Heel fijn dat we samenwerkingspartners zijn. Ik kan zijn boeken én online video cursus van harte aanbevelen!

Meer weten of Jan Bommerez of zijn video trainingen? Bekijk zijn website Leren loslaten.

Bekijk website

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.