Ingrid Reinders

Ik ben een ervaren coach en trainer die haar inspiratie haalt uit het leven zelf en uit de kunst, en ben een zelfbenoemd expert op het gebied van Liefdesbang. Met de twee grote liefdes in mijn leven danste ik een bange liefdesdans. Met hem een innige tango rondom verlatingsangst, met haar een enerverende jive rondom bindingsangst. Beide dansen kenden eenzaamheid, angst, onduidelijkheid over grenzen, autonomie, kracht en kwetsbaarheid en mijn eigen aandeel hierin is lang mistig gebleven. Door een lang persoonlijk ontwikkelingsproces en diverse opleidingen kreeg ik steeds meer zicht op wie ik zelf ben, en welke keuzes ik kan maken om in een relatie zowel iemands partner als mezelf te kunnen zijn. Ik ben inmiddels blij met de transformatie binnen mijn langdurige en bewogen huwelijk. Hierdoor weet ik uit eigen ervaring dat Liefdesbang zich niet alleen afspeelt bij het aangaan van een nieuwe relatie, maar (misschien wel net zo vaak) binnen een al langer bestaande relatie. Ik ben dankbaar dat ik Hannah heb ontmoet, die explicieter woorden gaf aan het proces dat zich al jaren in mij voltrok. Ik vind het een cadeau om met haar samen anderen te mogen ondersteunen op het thema Liefdesbang. Het is voedend en weldadig om een tijdje met mensen mee te mogen lopen tijdens hun eigen zoektocht en hen hun kracht, kwetsbaarheid en authenticiteit te helpen hervinden.

Jij hebt alle antwoorden al in je en ik help je graag toegang te krijgen tot jouw onderbewuste.

Mijn stijl als coach en trainer is open en direct, creatief, warm en betrokken, met lichtheid en humor. Als beelddenker maak ik het liefst gebruik van werkvormen die woorden ondergeschikt maken. Kunnen zien, ervaren en voelen wat er speelt werkt vaak op een diepere laag dan praten over. Symbolen, kleuren en beelden raken ons op een meer oorspronkelijk (noem het ziels-)niveau, en kunnen meer zeggen dan wat we onder woorden kunnen brengen. Vandaar mijn liefde voor systemisch werk, waarbij dat wat zich als vanzelf ontvouwt in een opstelling zoveel impact kan hebben en zo helend kan zijn. Een mooie brug tussen denken en voelen! Ik coach veelal stellen en individuen rondom relatievragen, begeleid mensen in hun persoonlijke leiderschap en spar ook graag met zelfstandig ondernemers via de onderbuik.

Vanuit de Hogere Hotelschool ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in het management van theaters. Vervolgens heb ik aan de Vrije Academie leren schilderen. Daarna heb ik mij professioneel geschoold als coach en trainer via diverse opleidingen: Phoenix Opleidingen (Professionele Communicatie, Persoonlijke begeleiding, De Maskermaker, Relatietherapie, Rouw en Rituelen), Bert Hellinger instituut (Familie- en Organisatieopstellingen), Kasteel de Schans (Emotioneel lichaamswerk, Magie van de Moederschoot, Tantra voor stellen), Vidarte (NLP Master). Werkervaring als trainer: Soulfood Zaltbommel, TranceArt Den Haag, Vidarte Den Bosch en Phoenix Opleidingen Utrecht.

Locatie: Zaltbommel
www.ingridreinders.nl

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.