Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.

De liefdesroep is het verlangen van je ziel om je volle potentie te leven. Het vraagt moed en overgave dat pad op te gaan omdat je jezelf ontmoet in je diepste angsten. De keerzijde daarvan is dat je ook je grootste talent ontgint. Je liefdesroep legt niet alleen je schaduw bloot, maar brengt ook de parel aan het licht die daarin geslepen wordt.

Ten diepste hebben we allemaal de behoefte om ons verbonden te voelen met onszelf en anderen én de behoefte om ons volledige potentieel te kunnen leven. Je volle potentieel leven is worden wie je echt bent. 

We laten ons door veel dingen hiervan weerhouden. Uit angst houden we vast aan (de illusie van) zekerheden en veiligheden. Het vraagt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid om te kiezen voor ons geluk en diepste vervulling.
We hebben allemaal de potentie om van een rups te transformeren in een vlinder maar niet iedereen wordt een vlinder. Veel mensen blijven die rups. 

Als we vanuit angst kijken zien we alleen maar beperkingen en denken we dat we alleen door hard werken ons verlangen vervuld kunnen krijgen. Dit terwijl er een veld is van onbegrensde mogelijkheden waarop we kunnen aansluiten. Een veld van liefde waardoor alles moeiteloos gaat stromen en het universum voor ons gaat werken. De natuur steunt ons onvoorwaardelijk en zonder oordeel. De vraag is: hoe kunnen wij daarop aansluiten?

We staan allemaal voor de keuze tussen angst of liefde. Wil je een rups blijven of de vlinder worden die in je opgesloten zit? Deze wereld heeft vlinders nodig. Heb je de moed om je oude huid los te laten en de liefde die zich via jou wil manifesteren vleugels te geven.

Geloof je erin dat jij het verschil kan maken?
Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen?
Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten?
Welke parel in jou wil geslepen worden?
Wil jij voluit stralen? 

Met onze training willen we een inspiratievolle voedingsbodem creëren die jou helpt de sprong van angst naar liefde te maken zodat je kan worden wie je echt bent!
Welkom met jouw liefdesroep!

De training biedt een verdiepende ervaring op het boek Liefdesroep. 

INHOUD TRAINING

De gehele training Liefdesroep bestaat uit een Introductietraining van 2 dagen en een Vervolgtraining van 3 dagen. De Vervolgtraining bestaat uit een tweedaagse en een Terugkomdag die een aantal maanden na de tweedaagse plaatsvindt. Alle fasen uit de Liefdesroepcirkel komen terug in de training:

 • INTRODUCTIETRAINING LIEFDESROEP
  Dag 1: Inspiratiefase
  Dag 2: Transformatiefase

 • VERVOLGTRAINING LIEFDESROEP
  Dag 3: Creatiefase
  Dag 4: Manifestatiefase
  Terugkomdag: Integratiefase
Voor beide trainingen schrijf je je apart in. Als je wilt deelnemen aan de Vervolgtraining moet je eerst de Introductietraining gevolgd hebben.

Meer info

Introductie training Liefdesroep

   Vervolg training Liefdesroep   

Reacties van deelnemers:

'Een inspirerende training met veel diepgang afgewisseld met humor. Er was een veilige sfeer en een sterk 'wij' gevoel. Ik heb zeker een stap gemaakt richting mijn liefdesroep.'
Ilze

'Wanneer Hannah spreekt komt ze recht mijn hart binnen. Met Marc heeft ze een partner gevonden die dat ook kan. Voor mij noodzakelijk om ook bij mijn hart te kunnen komen en werkelijk te voelen wat er speelt. Heel hartelijk dank!'
Linda

'De training Liefdesroep heeft de liefde in mijn hart weer aangewakkerd.'
Anoniem

'Door de verschillende ervaringsoefeningen heb ik kunnen voelen wat mijn essentie is, wat me tegenhoudt op het pad naar mijn liefdesroep en wat me te doen staat. Het zelf ervaren was enorm krachtig en geeft me de handvatten die ik nu nodig heb.'
Anneke

'Een training in alle echtheid en verbondenheid die je bij je ware essentie van het nu brengt.'
Godelieve

'Hart-werk op zielsniveau voor leven vol liefde.'
Monique

'Wat een waardevolle training! Het is bijzonder wat je in twee dagen onder leiding van Hannah en Marc kunt bereiken. Voor jezelf, maar ook voor de groep. Ik ben weer een stukje dichter bij mijn liefdesroep!'
Anoniem

'De training Liefdesroep heeft mij voelbaar in verbinding gebracht met mijn essentie. De stappen die ik nu mag zetten zijn duidelijk, waardoor mijn pad helderder verlicht is geraakt.'
Saskia