Ik heb een liefdesroep!

Mijn wens is dat steeds meer mensen de sprong van angst naar liefde maken in hun leven.

Dat we leren co-creëren vanuit ons hart en samen zorgdragen voor de wereld en mensen om ons heen. Niet langer ik en jij maar WIJ.

Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.

Hannah

Een van mijn grote inspiratiebronnen is Helena van Engelen die dit waarmaakte voor de verlaten kinderen in Peru. Zij plantte daar een zaadje wat nog steeds gedragen wordt door vele mensen van over de hele wereld. Meer dan 200 kinderen krijgen iedere dag gezondheidszorg, onderwijs, een gezonde maaltijd en bovenal liefde. Zij krijgen de kans om hun talenten te leren gebruiken. In tijden van Corona is dat helaas anders en zijn ze vooral bezig met overleven.

‘De meeste hoogland-indianen werken als dagloner: een dag geen werk betekent de volgende dag geen brood op de plank. Honger, armoede, uitzichtloosheid, ziekte! Geen regering die probeert de grote nood te lenigen, maar wel een strenge lockdown, gehandhaafd door het leger. Geen medische zorg, mensen sterven op straat. Besmetting gaat van huis-tot-huis, vanwege slechte hygiëne en velen wonen in kleine, slecht geventileerde ruimtes. Onze kinderen en hun families lijden… Ons team in Peru doet er alles aan om te helpen: met voedselmanden, op afstand lesgeven. Maar de nood is hoog. Onze hulp is nodig om te zorgen voor een menswaardig bestaan in deze zware COVID-19 tijd, zodat de mensen in de Andes kunnen leven, leren en groeien.’

Helena

Ik draag dit project een enorm warm hart toe. Ik ben er nu drie keer geweest en voel me enorm met hen verbonden. Op deze plek is mijn boek Liefdesroep ontstaan en een gedeelte van de royaltys gaat dan ook naar dit project. Maar dat is nu niet genoeg. Ik wil ze vooral in deze tijden een hart onder de riem steken. En dat kan want Stichting Kuychi heeft een actie: voedselmanden voor de allerarmsten in Peru. Lees hier meer over deze actie van Kuychi.

Dat bracht mij op het idee om daaraan bij te dragen. Eén voedselmand kost € 30,-. Als jij mijn boek LIEFDESROEP koopt voor jezelf of cadeau geeft, zorg ik dat het HELE bedrag (€ 20,-) naar deze actie van de voedselmanden gaat en daarmee bij de allerarmsten terecht komt. Je helpt de mensen daar en door het boek te verspreiden draag je bij aan een groter bewustzijn van co-creëren vanuit liefde, want daar gaat LIEFDESROEP over.

Creëer jij met mij mee?

De actie is afgerond!

Er zijn maar liefst 63 boeken Liefdesroep gekocht waardoor ik € 1260,- heb kunnen doneren aan Stichting Kuychi! Samen hebben we ervoor gezorgd dat er 42 voedselmanden uitgedeeld konden worden aan mensen die anders met Kerst niets te eten hadden.

Daarnaast heeft de actie bijgedragen aan het vergroten van het bewustzijn van co-creëren vanuit liefde, want daar gaat LIEFDESROEP over.

Dank lieve co-creators! Dank, dank, dank!

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.