Kukuru Webinar Verbinding 10 april 2022

Leuk dat je bij mijn webinar was of hebt teruggekeken.

Blog moederwond

Als je in liefdesrelaties bang bent om verlaten of verstikt te worden, moet je terug naar de eerste relatie uit je leven, die met je moeder.
In dit artikel leg ik je uit wat de moederwond inhoudt en hoe deze aan de basis ligt van relaties die gekenmerkt worden door de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst.

Lees hier mijn blog ‘Hoe de moederwond liefdesrelaties saboteert’

Download blog

Online training Liefdeskunst

Zelf aan de slag?

Wil je zelf aan de slag met het helen van jouw verlatingsangst en bindingsangst? Dan is er nu voor jou de online training Liefdeskunst!

Als deelnemer aan het Kukuru event bieden we jou de volledige online training t/m 12 april 2022 aan met 33% korting voor € 225 € 150.
Je kunt gebruik maken van de kortingscode KUKURU-VERBINDING-33.

Lees hier meer over de online training Liefdeskunst.

Schrijf je hier in!

De online training Liefdeskunst heeft mij direct in contact gebracht met mijn gevoel. Ik had Hannah’s boek al eerder gelezen maar de begeleiding tijdens de lessen geeft zoveel meer! De lessen zijn heel behulpzaam, geven vertrouwen en moed om door te gaan, stap voor stap. Deze training geeft mij de mogelijkheid naar de kern te gaan, te voelen, de triggers zien maar laten voor wat ze zijn en daaronder de emotie voelen, beleven en weer laten gaan.

Marianne

Liefdesbang Liefdesvrij
Verlating/verstikking In contact met jezelf en de ander
Afhankelijk/onafhankelijk Autonoom
Zelfsabotage Trouw aan jezelf
Herhaling ouder/kind relatie Gelijkwaardig en volwassen
Negatief zelfbeeld Positief zelfbeeld
Vicieuze cirkel van verlies Vrijheid in verbinding

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.