Je liefdesroep leven

Je liefdesroep leven, het klinkt misschien romantisch maar het is alles behalve dat. Het is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan, maar dat ben ik pas achteraf gaan zien. Jarenlang voelde ik een intens verlangen dat diep van binnen schreeuwde en dat naar buiten wilde, onmiskenbaar, maar ik had geen idee hoe.

Ik moest mijn kleine ikje voorbij, de Hanneke in mij, die geleerd had klein te blijven, zich aan te passen, geen risico’s te nemen. Als ik dat diepe verlangen wilde volgen moest ik uit deze oude huid kruipen en mijn volle potentie gaan leven. Het was Hannah in mij die riep, Hannah wilde geboren worden. Hannah wilde leven waar ze echt voor gekomen was. Maar daarin kwam ze alle doodsangst én levensangst van Hanneke tegen.

De transformatie van Hanneke naar Hannah was een transformatie van dag en nacht. Alsof ik een jas aantrok die veel te groot was en die pas na jaren lekker ging zitten.

Zonder deze transformatie had ik Liefdesbang niet kunnen schrijven. Het schrijven van Liefdesbang heeft mijn liefdesroep geboren doen worden. Mijn missie om anderen te begeleiden in hun transformatie van angst naar liefde, van hun kleine ikje naar hun ware grootte, van doods- en levensangst naar levensvrij.

Vrij om te kunnen doen waar je écht voor bent gekomen, waarin jij alleen het verschil kunt maken.
Vrij om je talent te leven, om autonome keuzes te maken, om emotioneel volwassen te zijn. Je liefdesroep leven is niet vrijblijvend. Het is misschien wel het grootste appel dat het leven op je doet. Het appel van je ziel.

  • Ben je bereid om te luisteren?
  • Ben je bereid om trouw te zijn aan de roep van je ziel?
  • Ben je bereid de oude huid los te laten en het nieuwe te verwelkomen?

De wereld wacht op jouw liefdesroep. Het vervult in een belangrijke behoefte.

Een liefdesroep laat zich niet afdwingen door ons hoofd, of onze wil. Het vraagt overgave en bereidheid om een vruchtbare voedingsbodem te creëren waarin jouw liefdesroep zaadje kan groeien. Als je leert leven vanuit de universele wetten en principes ondersteun je het proces van jouw liefdesroep.

Het zaadje van mijn tweede boek liefdesroep werd geplant in Peru, op de plek die mij tot tranen toe raakte, omdat ik hier de impact voelde van een vrouw die haar liefdesroep had gevolgd: Helena van Engelen. Zij heeft mij de moed en kracht laten zien dat het mogelijk is een wereld te creëren die niet langer gaat over ik en jij maar over WIJ.

 

Aan de slag

Wil jij jouw volle potentie leven? Voor iedereen die zijn diepere hartsverlangen wil vinden en leven is er nu de online training Liefdesroep!

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.