Eerste gratis les

Training 1 – Les 2

Presentatie liefdesbang – liefdesvrij

Wat wil je bereiken? Welk perspectief heb je voor ogen?

Ik ga ervan uit dat je een groei wil doormaken van liefdesbang richting liefdesvrij.

Met liefdesbang bedoel ik de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst, het relateren vanuit angst en afhankelijkheid. Liefdesbang is gebaseerd op een ego-bewustzijn. Met liefdesvrij bedoel ik verbonden vanuit vrijheid. Verbonden met jezelf in contact met de ander. Met vrijheid bedoel ik geen vrijblijvendheid maar vanuit autonomie de verbinding met de ander aangaan. Liefdesvrij gaat over een hart-verbonden bewustzijn.

Zie het als een breed continuüm met aan de ene kant extreem liefdesbang en aan de andere kant honderd procent liefdesvrij. Dit even voor de beeldvorming, want zo is de realiteit natuurlijk niet. In de realiteit kunnen we met momenten liefdesbang zijn en op andere momenten kunnen we ons liefdesvrij voelen. Zo gescheiden ligt dat dus niet. Het is niet zwart-wit, óf je bent liefdesbang, óf je bent liefdesvrij. Of je je liefdesbang of liefdesvrij voelt, hangt niet zozeer af van de uiterlijke situatie waarin je je begeeft, maar meer van de innerlijke staat waarin je verkeert. Kijk je vanuit het perspectief van je ego dat vanuit angst naar de wereld kijkt, of kijk je vanuit je hoger zelf dat vanuit liefde en vertrouwen de wereld tegemoet treedt. Dat perspectief maakt het verschil tussen liefdesbang en liefdesvrij. De verschillen tussen liefdesbang en liefdesvrij licht ik in de presentatie Liefdesbang – liefdesvrij toe.

Video

In de volgende video wordt het perspectief uitgelegd op het continuum van Liefdesbang naar Liefdesvrij.
Bekijk de video.

Presentatie

In de volgende presentatie wordt toelichting gegeven op alle aspecten die horen bij de transformatie van Liefdesbang naar Liefdesvrij. Bekijk de presentatie.

Liefdesbang Liefdesvrij
Achtervolgen/weglopen In contact zijn met wat er is
Focus op de ander Jezelf als beste vriend
Afhankelijk/onafhankelijk Autonoom
Ander is verantwoordelijk Je bent zelf verantwoordelijk
Schijnveiligheid Veilig
Onbegrensd Begrensd
Zelfsabotage Trouw aan jezelf
Behoeftig Overvloedig
Hoogte- en dieptepunten Verbinding; echt contact
Wantrouwen Vertrouwen
Gebaseerd op angst Gebaseerd op zelfliefde
Illusie, valse hoop, valse macht Contact met realiteit
Spelmatig gedrag Intimiteit
Cirkel van lijden en verdriet Groei en ontwikkeling
Kost veel energie, put uit Geeft vitaliteit, energie
Negatief zelfbeeld Positief zelfbeeld
Binding – onvrij Verbinding – vrij
Gebonden seksualiteit Verbonden seksualiteit
Herhaling ouder-kindrelatie Gelijkwaardig
Disbalans kracht-kwetsbaar Balans kracht-kwetsbaar
Verlies van jezelf Verbinding met jezelf
Samen of apart Samen en apart
Verlies – verlies Win – win

Beantwoord deze twee vragen

Vraag 1.
Kies uit bovenstaande lijst van liefdesbang naar liefdesvrij 3 perspectieven die je verder wilt ontwikkelen
(bijvoorbeeld van zelfsabotage naar trouw aan jezelf of van negatief zelfbeeld naar positief zelfbeeld).
Ook al zijn er meer, kies er 3 uit die voor jou nu op de voorgrond liggen.

Vraag 2.
Wat zou het voor je betekenen als je dit in jezelf ontwikkeld had?

Krijg toegang tot de volledige training

  • Boordevol visualisaties, opdrachten en presentaties
  • Veel video’s met persoonlijke uitleg door Hannah
  • 46 meditaties van in totaal 11 uur
  • Meer dan 1200 mensen gingen je voor
  • 2 jaar lang onbeperkt toegang

Je krijgt 2 jaar toegang tot de volledige training waarbij je zo vaak alles kunt bekijken en herhalen als je wil, helemaal op je eigen tijd en tempo. De volledige training bestaat uit 38 lessen verdeeld over 7 delen. Iedere les bevat een introductievideo op het thema, schrijfopdrachten en een presentatie en visualisatie/meditatie. Zo ga je dit belangrijke thema niet alleen beter begrijpen maar vooral ook dieper ervaren, want daar ligt de sleutel.

Alle thema’s van de live Jaartraining Liefdeskunst (ter waarde van 3200 euro) komen in deze online training aan bod voor slechts een beperkte prijs. Het integreren van onverwerkte ervaringen vraagt regelmatig, zo niet dagelijks, onderhoud voor een gelukkig (liefdes)leven. Alles wat we leren over zo’n belangrijke thema’s als contact maken, hechten, intimiteit, loslaten, helen enz. nemen we mee in iedere soort relatie!

Een quick fix bestaat niet, maar als je bereid bent met mededogen en zachtheid naar jezelf te kijken en de stap naar jezelf te zetten, dan krijg je er zoveel voor terug! Als we de beschermingsmechanismen die we ooit nodig hadden vanuit liefde kunnen loslaten, komt er ruimte voor (zelf)liefde, groei en werkelijk jezelf kunnen zijn. Als jij beschikbaar leert te zijn voor jezelf, kan de liefde jou vinden! Ik gun het je van harte!
Lieve groet,

Hannah

Door de online training Liefdeskunst ben ik me bewuster geworden van mijn eigen patronen van zowel bindingsangst als verlatingsangst. Ik heb meer compassie gekregen met mezelf maar ook met anderen. Ik zie hoe we allen op een of andere manier gewond zijn geraakt en dit op elkaar uitleven, pijnlijk maar het verzacht ook. De online training helpt het boek Liefdesbang nog dieper te laten doordringen. Het is fijn dat de training in kleine stukjes is opgedeeld. Elk voltooide les voelt als een succesje.

Eveline

Volledige pakket in 12 termijnen

Je hebt twee jaar lang toegang tot de volledige training. Betaal in 12 termijnen.

Per maand € 21,95

Ik begin vandaag!

Volledige pakket in 1x

Je hebt twee jaar lang toegang tot de training. Betaal in één keer.

Totaal € 247

Ik begin vandaag!

Overzicht online trainingen Liefdeskunst

Bekijk hier het overzicht en de verschillende combinaties van online trainingen.

Lees meer

De online training helpt me dieper en liefdevoller naar mezelf te kijken en het gedrag van mijn ex-partner beter te begrijpen nu ik de dynamiek kan zien. Dat maakt me milder naar mezelf en naar de ander. Het is soms confronterend maar juist daarom zo helend!

Bas

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.