Derde gratis les

Training 3 – Les 5

Meditatie: Het maken van de verticale verbinding + schrijfopdracht

De verticale verbinding

Aarden, het contact maken met de aarde via je voeten, is een enorm belangrijke hulpbron, waar ik met betrekking tot de liefdesbange dynamiek expliciet de aandacht op wil vestigen. Vanuit angst trekken we onze energie naar ons bovenlijf en zoeken controle in ons hoofd. Ons energieveld (aura) komt letterlijk los van de aarde en concentreert zich om ons bovenlijf. Daarmee zijn we energetisch losgekomen van de aarde vanuit zelfbescherming en zelfbehoud. Op deze manier hoefden we niet te voelen wat te groot of te pijnlijk was. Aarden brengt ons energieveld weer letterlijk in contact met de aarde. Daarmee gaan we voelen wat er is in ons lijf, gaan we ons lijf weer echt bewonen. Dat is de basis om te leren omgaan met onze angst. De paradox is dat angst ons uit ons lijf doet vertrekken. De helende beweging is echter de terugkeer naar ons lijf. De aarde is onze energetische oplader die ons immuunsysteem gezond houdt, mits we bereid zijn er voldoende contact mee te maken. Iedere dag leggen we onze mobiele telefoon aan de oplader, maar wanneer en hoe vaak laad jij jezelf op? Aarden is de basissleutel tegen angst. Iedere trainingsdag begin ik met de groep met aarden. Dat is het halve werk voor al het andere dat we doen.

Basismeditatie

Ik geef je een basismeditatie die je iedere dag kunt doen om goed te aarden en de verticale verbinding te maken. Als voorbereiding op de vele oefeningen in de online training zal ik regelmatig refereren aan deze basismeditatie. Zorg voor een fijne plek en doe de meditatie. Voel bewust hoe je je voelt voor en na de meditatie.

Schrijfopdracht

Schrijf op hoe je je voelt na de meditatie.

Voor alle hulpbronnen geldt dat je het met aandacht doet. Je kunt in het bos wandelen en tegelijkertijd met je hoofd over je werk nadenken. Dat is dus niet de bedoeling. Als je merkt dat je bent afgeleid, breng je de focus terug naar jezelf en naar je lijf, ieder moment opnieuw.

Krijg toegang tot de volledige training

  • Boordevol visualisaties, opdrachten en presentaties
  • Veel video’s met persoonlijke uitleg door Hannah
  • 46 meditaties van in totaal 11 uur
  • Meer dan 700 mensen gingen je voor
  • 2 jaar lang onbeperkt toegang

Volledige pakket in 12 termijnen

Je hebt twee jaar lang toegang tot de volledige training. Betaal in 12 termijnen.

Per maand € 21,95

Ik begin vandaag!

Volledige pakket in 1x

Je hebt twee jaar lang toegang tot de training. Betaal in één keer.

Totaal € 247

Ik begin vandaag!

Overzicht online trainingen Liefdeskunst

Bekijk hier het overzicht en de verschillende combinaties van online trainingen.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.