Webinar Liefdeskunst

Heb je vragen over het doorbreken van de liefdesbange dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst? Dan is dit webinar iets voor jou! Het maakt niet uit waar je staat in je proces: of je al (live of online) trainingen hebt gevolgd of je net begonnen bent met het boek Liefdesbang of gewoon nieuwsgierig bent. Alle vragen zijn welkom!

Wat gaan we doen in dit webinar?

In dit webinar beantwoord ik vragen over het doorbreken van afhankelijkheidspatronen in jezelf en relaties. Hoe doorbreek je de liefdesbange dynamiek en heel je jezelf van verlatingsangst en bindingsangst.

Ik ontvang graag vooraf jouw vraag of het thema waar jij een verdiepende uitleg op wil krijgen. Dat geeft mij de mogelijkheid om de vragen of thema’s te clusteren zodat ik zoveel mogelijk antwoorden kan geven. Stuur al je vragen naar administratie@hannahcuppen.nl voor woensdag 25 november.

Het webinar wordt gegeven via Zoom en vindt plaats op zaterdag 28 november van 10:30 – 12:00 uur. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het webinar een link waarmee je kunt inloggen en het webinar thuis achter je computer (of tablet/smartphone) kunt volgen. Je kunt deelnemen zonder zelf in beeld te zijn. Na het webinar ontvang je een link met de opname zodat je het webinar ook later nog kunt terugkijken! Graag tot dan!

Van harte welkom!

Iedereen die geïnteresseerd is het thema liefdesbang, de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst, en voor wie de liefde een uitdaging is, is welkom bij dit webinar. Je hoeft het boek niet vooraf gelezen te hebben.

Welkom!

0,00
Voltooid

LP-WEBINAR-LOVE-PHOBIA-1
Datum:
Locatie: , , , ,
Door:
Tijd: -
Prijs: 0,00 (incl. BTW)

Stay informed?

I would like to keep you posted on my activities and progress. I will of course handle your information with care. For more info: view the Privacy statement.