Toekie van Apeldoorn

Al jong had ik iets met kinderen, ik wilde kleuterjuf worden of zangeres. Ondanks die voorliefde studeerde ik notarieel recht en arbeids- en organisatiepsychologie. Als later blijkt dat m’n passie daar niet ligt, ontdek ik in 2008 op een berg in Spanje, tijdens een leven- en loopbaantraject, mijn missie: Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van gelukkige kinderen en gezinnen. Deze missie resulteert in oprichting van de Kindercoaches, praktijk en voorheen nascholingsinstituut met sprekers als Ingrid Dykstra, Wibe Veenbaas, Marianne Franke, Else-Marie van den Eerenbeemt, Manu Keirse, Bibi Schreuder, Jirina Prekop, Joke Goudswaard en Maggie Kline. Leermeesters die mij zeer inspireerden.

Mijn wens is om mensen met zichzelf en elkaar te verbinden opdat de liefde weer volop kan stromen.

In m’n praktijk sta ik voor kortdurende begeleiding van ouders en kinderen omwille van het gezinsgeluk. Het geluk van kinderen staat niet op zichzelf. Belangrijk is dat ouders beseffen dat ze onderdeel uitmaken van de oplossing. Veelal wordt met behulp van een familie opstelling duidelijk wat dienend is voor het geheel en hoe een ieder weer op zijn eigen plek kan staan. Mijn persoonlijkheid laat zich omschrijven als energiek, verantwoordelijk, empathisch, diplomatiek en spontaan. Mijn kennis en ervaring als mens, psycholoog, jurist, systemisch werker en kindercoach bundel ik om kinderen en volwassenen krachtig en doeltreffend te begeleiden. Daarnaast train ik en geef ik supervisie.

Ik werk intuïtief en zielsgericht en ga voor heling op de diepste lagen. Mijn wens is om mensen met zichzelf en elkaar te verbinden opdat de liefde weer volop kan stromen. Het Liefdeswerk van Hannah sluit hier naadloos op aan. Ik heb veel van Hannah mogen leren, zowel persoonlijk als professioneel. Wederzijdse bewondering en respect bracht ons bij elkaar en het is bij elke Introductie Training Liefdesbang weer ontroerend een bijdrage te kunnen leveren aan de liefde. Bezieling, groei, professionaliteit en verbinding dat is waar ik voor sta.

www.dekindercoaches.nl

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.