Kees Boekschoten

In mijn leven is van jongs af aan de beweging tussen angst en liefde een rode draad geweest. Zoals voor veel mannen een klus is, heb ik de weg van hoofd naar hart, ziel en handen op mijn eigen wijze met vallen en opstaan afgelegd. De weg naar binnen durven volgen en de weg naar buiten van angst naar liefde in een liefdesrelatie vormgeven is zowel prive als professioneel een rijk en voedend ontwikkelproces voor mij geweest. Vanuit die doorleefde ervaring ben ik enorm dankbaar dat ik mijn werk in de afgelopen zeven jaar steeds meer heb kunnen en mogen veranderen van werken met leiders in organisaties naar werken met liefdesenergie als individueel begeleider, begeleider van mannengroepen, als relatietherapeut en inmiddels alweer twee jaar als co-trainer van de liefdesbang-trainingen naast Hannah. Naast het geven van trainingen met Hannah samen ga ik de vervolgtraining Liefdesbang zelfstandig begeleiden in samenwerking met andere co-trainers. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen naar een liefdesblij leven en daarvoor zijn deze trainingen en Hannah’s prachtige boeken fantastische bouwstenen.

Ik word iedere keer opnieuw geraakt als mensen hun hart en bekken weer openen voor de liefde voor zichzelf en de mensen om hen heen.

Mijn professionele basis als begeleider heb ik de afgelopen 15 jaar vormgegeven via veel trainingen op gebied van emotioneel lichaamswerk (Centrum Venwoude), stiltewerk/meditatie, verschillende trainingen over begeleiderschap op basis van liefdesenergie (Phoenix Opleidingen). Mijn stijl als begeleider kenmerkt zich door directheid gecombineerd met een groot hart voor mensen. Ik nodig uit om te blijven kijken naar wat er is en te aanvaarden dat het zo is. Ik krijg terug dat ik als begeleider/trainer intens, inspirerend, speels en direct ben. Daarbij werk ik veel met het lichaam als ingang. De informatie uit het directe contact tussen de ander en mijzelf gebruik ik als bron naast muziek, gedichten en kunst om het onbenoemde in de grotere ruimte te kunnen (h)erkennen. Systemisch werk, lichaamswerk, TAO, TA en NLP zijn professionele bronnen die mij als begeleider iedere keer opnieuw inspireren en die ik graag gebruik.
www.keesboekschoten.nl

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.