Dirkje Vantournhout

Je komt mij vooral tegen bij de praktische kant van het mooie werk dat Hannah doet. Zonder dat je mij ziet, help ik met haar website en de deelnemersadministratie. Zo is het mogelijk voor Hannah en haar team om zich volledig te kunnen focussen op de inhoud van de training en het helpen van de deelnemers.

Soms lukt het in een keer, soms zijn het kleine stapjes die je neemt. Maar elke stap vooruit mag voelen als een mooie overwinning.

Ik werk als virtueel assistent zodat ik meerdere ondernemers (vooral trainers en coaches) kan ontzorgen. Ik vind het leuk om te blijven leren, momenteel is dat vooral op het gebied van online marketing. Inmiddels heb ik 20 jaar (inter)nationale en lokale werkervaring bij multinationals, een webwinkel en diverse MKB-bedrijven opgedaan op het gebied van organisatie, marketing en ondersteuning. Graag werk ik gestructureerd. En ik hou ook nog van super overzichtelijk, zodat anderen meteen weten hoe het er voor staat.
www.dee-organizer.nl

Op de hoogte blijven?

Graag houd ik je op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info: bekijk de Privacyverklaring.