Systemisch werken
Heeft tot doel verborgen belemmeringen in familiesystemen zichtbaar te maken. Het geeft een diepgaand inzicht in jezelf, de dynamiek in familiesystemen en in menselijke relaties. Dit biedt verbinding, acceptatie en zingeving.

Wat is een geschikte vraag voor een opstelling?
Systemische opstellingen kunnen helpen bij vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, bij relatievragen, bij gezondheidsvragen, bij opvoeding- en gezinsproblematieken, bij identiteit- en zingevingsvragen, bij conflictsituaties.

Werkwijze
Je geeft vooraf aan of je een vraag wil inbrengen of wil deelnemen als representant. Er worden min. 2 en max. 3 opstellingen op een avond neergezet. Voor de vraaginbreng geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Wanneer
Voor data, zie agenda

Tijd
Graag om 19.15 uur aanwezig zijn. Koffie en thee staat klaar.
Om 19.30 uur stipt start de avond. We eindigen rond 22.30 uur.

Waar?
Deurne (NL)

Kosten?
Voor mensen die een vraag willen inbrengen zijn de kosten 60,- euro incl. BTW. De rekening kan ingediend worden bij een aanvullende verzekering voor gedeeltelijke vergoeding. Voor representanten zijn de kosten 15,- euro incl. BTW. Graag contant te voldoen.

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan deze avond, vul dan het inschrijfformulier in. Als je vragen hebt, bel of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Tel: 06-22166991.

Liefdes BANG

Liebe & Bindungsangst

buch liebe und bindungsangst

Op 1 maart 2016 is Liefdesbang ook in het Duits verschenen en te bestellen bij Bol.com (niet via deze site)