De Training Liefdesbang is gebaseerd op het boek Liefdesbang: Overwin verlatingsangst en bindingsangst.

De Training bestaat in totaal uit 4 trainingsblokken van twee dagen. Deze volgen elkaar op in logische volgorde.
Ieder blok correspondeert met een Deel van het boek.


Voor wie?
Je bent van harte welkom om deel te nemen als je iets met het thema Liefdesbang hebt, of je nu in een relatie zit of single bent, man of vrouw. Ik ga er bij deelname vanuit dat je het boek gelezen hebt zodat het theoretisch kader bekend is en we ons tijdens de training vooral kunnen richten op het ervaringsgericht leren.

Inhoud

  • Vervolg training
    Liefdesbang 2: De achterkant van de liefde
    Liefdesbang 3: Verbinden in plaats van verliezen
    Liefdesbang 4: Hoe beschikbaar ben jij voor de liefde?

Data
Voor data zie agenda

Waar?
Zie agenda. De locatie kan per training verschillen. 

Tijd
We beginnen beide dagen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur met koffie en thee. 

Werkwijze
We werken ervaringsgericht door middel van allerlei soorten oefeningen afgewisseld met korte stukjes theorie.
De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers zodat er veel kwalitatieve aandacht en begeleiding is voor iedere deelnemer. 

Meer info

Introductie training Liefdesbang

   Vervolg training Liefdesbang   

         Supervisie Liefdesblij          

      Liefdesbang voor stellen       

Reacties van deelnemers

"Wat heb ik veel geleerd, gevoeld en doorleefd. Hannah's expertise, wijsheid en ervaring hebben me zachtjes laten landen op de plek waar het om draait. Door oog in oog met de wond te staan is hij verzacht en heeft hij bestaansrecht gekregen. Het is rustiger nu. Haar liefdevolle aanpak, sensitiviteit en ontwapenende humor creeren veiligheid en ruimte voor genezing. Ik ben weg gegaan met waardevolle inzichten en met veel handvaten om gezonder in relaties te staan. Bovenal ben ik weg gegaan met meer zelfliefde en vertrouwen dan ooit." 
Saskia

"Een waardevolle training die mij inzicht heeft gegeven in mijn eigen gedrag en waarin ik handvaten heb gekregen over hoe ik in het dagelijks leven met mijn bindingsangst kan omgaan. Ik ben er nog niet maar ik heb grote stappen kunnen zetten en dat geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst."
Marjolein

"De training Liefdesbang heeft me - naast de theorie van het boek Liefdesbang - in contact gebracht met een diepere laag in mezelf waardoor een innerlijke blokkade die ik al een tijdje voelde, maar niet echt kon duiden, is opgeheven. Ik werd op een zeer professionele en veilige manier in contact gebracht met de diepte in mezelf, waardoor ik op een natuurlijke manier mijn kwetsbaarheid kon laten zien en van daaruit me ook bewust werd van patronen in mijn gedrag. Eerder voelde ik me niet veilig in een groep, dat was bij deze training niet aan de orde, de groep werd een fijne en veilige verbinding. De vakkundige en warme menselijke begeleiding maakte dat ik me, samen met de groepsgenoten, echt gehoord en gezien voelde en er daardoor ook ruimte ontstond waarin een innerlijke beweging kon plaatsvinden."
Helmi

"Lieve Hannah, dank voor je respectvolle benadering, je warmte, je doortastendheid, je betrokkenheid, je professionaliteit en die grote gereedschapskist. Je boek Liefdesbang was een kruispunt. Je training een mijlpaal. Ik hou van, ben trouw aan en omarm mezelf sindsdien en ben een deeltje van het geheel."
Lizet