Ik ben geregistreerd lid van de VIT; Vereniging van Integraal Therapeuten. De VIT is lid van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP).

De praktijk is geregistreerd bij zorgverzekeraars onder AGB-code: 90034037, waardoor (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk is voor individuele sessies. Dit valt onder Alternatieve Therapie.
Vergoeding voor de trainingen is niet vanzelfsprekend aangezien het in een groep plaatsvindt. Iedere zorgverzekeraar gaat hier anders mee om dus vraag het vooraf even na bij je eigen verzekering. 

BTW-nr.: NL 1654.48.313.B01

Ik sta in het register van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg. Ik ben ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ en onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Verder ben ik lid van de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen te Utrecht.

Voor het melden van ontrevredenheid of het indienen van een klacht kunt u terecht op de website van de VIT en vindt u de procedure onder het kopje: Niet tevreden?

Liefdes BANG

Liebe & Bindungsangst

buch liebe und bindungsangst

Op 1 maart 2016 is Liefdesbang ook in het Duits verschenen en te bestellen bij Bol.com (niet via deze site)