In mijn praktijk richt ik me op volwassen mensen die op een punt gekomen zijn in hun leven dat ze iets willen veranderen omdat het niet meer werkt. Ze kunnen vastgelopen zijn in situaties, in contact met anderen of met zichzelf of zich willen verrijken in hun persoonlijke ontwikkeling. Soms zijn er concrete aanleidingen voor zoals een verlies, een stukgelopen relatie, een burn-out. Het kan ook iets zijn wat langer sluimert, zoals eenzaamheid, een gemis aan zingeving, het verleden wat omhoog komt, oude patronen niet kunnen doorbreken. Ergens ben je de verbinding met jezelf verloren en uit de stroom van het leven geraakt, tot je op een punt komt dat je het anders wil...

Als je beseft dat iedere crisis een mogelijkheid in zich heeft om een stap verder te komen, dichter bij wat je werkelijk wilt, biedt dat een kans op werkelijke vooruitgang en meer kwaliteit van je leven.

Het terug vinden van je eigenheid, de verbinding met het wezenlijke in jezelf, is een waardevolle uitdaging maar niet eenvoudig om dit in je eentje te doen. Therapie kan je hierin ondersteunen. Als je bereid bent om zonder oordeel naar jezelf te kijken kom je in een proces van innerlijke groei en bewustwording en dat helpt je altijd verder.

Tijdens de therapie groeit je inzicht in je oude patronen en leer je, door weer in contact te komen met je authentieke gevoel, er een nieuwe levenswijze voor in de plaats te stellen, een die meer aansluit bij wie je nu bent. Tijdens dit proces kom je steeds meer in je eigen natuurlijke stroom en dat werpt zijn vruchten af op ieder gebied van je leven.

Liefdes BANG

Liebe & Bindungsangst

buch liebe und bindungsangst

Op 1 maart 2016 is Liefdesbang ook in het Duits verschenen en te bestellen bij Bol.com (niet via deze site)