In Liefdesroep beschrijft Hannah Cuppen de universele werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Voor deze uitdaging stond zij zelf ook met het schrijven van haar succesvolle boek Liefdesbang. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.

In Liefdesroep vertelt Hannah hoe zij geraakt wordt door haar ontmoeting met Helena van Engelen. Zij volgde de roep van haar hart en zette haar droom in de wereld door een thuis te bieden aan de verlaten kinderen van Peru. Door het zien van dit voorbeeld werd Hannah zich bewust van de achterliggende principes die werkzaam zijn als mensen de sprong van angst naar liefde maken en gehoor geven aan de roep van hun hart: liefdesroep.

Dit boek nodigt je uit om jouw unieke liefdesroep te volgen als richtingwijzer naar een bezield en vervuld leven. Durf je te luisteren naar jouw liefdesroep en je werkelijke bestemming te vinden?

Liefdesroep is het verlangen van de ziel om gehoord te worden. We verzinnen van alles in ons leven om zogenaamd doof te blijven voor dat wat we echt voelen, wat echt belangrijk is en ons vervult. Dit boek leert je opnieuw te luisteren. Eerst naar de ruis om je heen en dan voorzichtig naar het gefluister van binnenuit, dat Hannah zo prachtig Liefdesroep heeft genoemd. Wil je het horen? Lees dit boek ...!
Inez van Oord, auteur en Founder Happinez

Wat is ons ware potentieel? Hoeveel kracht huist er echt in ons? Net zoals de rups een vlinder bevat, zo bevatten ook wij – in potentie – een veel hogere evolutionaire staat. Zoals spieren alleen sterker worden door ze onder weerstand te zetten, zo ontplooit ook ons diepere potentieel zich alleen wanneer het opnieuw en opnieuw wordt uitgedaagd. Niet iedereen kan dat aan. Veel van de mythes en sprookjes van alle culturen gaan over deze moeilijke reis naar binnen. In dit inspirerende boek van Hannah Cuppen kun je extra moed putten voor de steile paden en diepe dalen op je eigen innerlijke pad. Ik beveel het aan zonder voorbehoud.
Jan Bommerez, auteur van 'Kun je een rups leren vliegen?' en 'Door de bomen het bos zien'.

Beste Hannah Cuppen, Wat heb jij met 'Liefdesroep' een prachtig boek geschreven. Zelden heeft een schrijver voor mij de gelijkwaardigheid van liefde zo helder, kernachtig, doeltreffend en veelomvattend vertolkt. Klasse! Zelf volg ik al een tijd mijn liefdesroep. Dit boek is zo inspirerend dat ik er een berichtje op facebook over heb gezet: ''Voor alle mensen die graag geinspireerd worden en gevoed worden door boeken.. Het boek 'Liefdesroep' van Hannah Cuppen heeft een prachtige, goed vertolkte en kernachtige boodschap over het volgen van je eigen hart. Dit boek heeft hetzelfde effect als een goede satsang voor mij: VOEDZAAM!! Dus als je trek hebt ;) ' Ik neem mijn spreekwoordelijke hoed voor je af.
Harte- groet, Mirte

Dank! Dank voor je boek 'Liefdesroep'. 'Liefdesbang' heb ik ook gelezen en dat gaf herkenning, maar Liefdesroep kwam echt aan, recht in mijn hart. De boodschap is bemoedigend, positief en constructief. Althans, als je ermee aan de slag gaat. Maar hoe kun je dat NIET doen? Het gebeurt eigenlijk al vanzelf tijdens het lezen.
Ik kon het boek niet wegleggen, het moest uit, het las als een roman. Is dat niet grappig? Eén van je schrijfcoaches zei toch 'kom maar terug als je een roman hebt'?
Jeannette


Liefdes ROEP